Haberler

Kırşehir 22. Ceviz Kültür ve Sanat Festivali'ne Hazırlanıyor

Güncelleme:

Kırşehir'in Kaman ilçesinde düzenlenecek olan ve 3 gün sürecek festivalde Atiye ve Ahmet Şafak ile birlikte toplam 6 ünlü sanatçı konser verecek.

Kaman Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 3 gün gerçekleştirilecek olan 22. Ceviz Kültür ve Sanat Festivali'nin hazırları devam ediyor.

1989 yılından başlatılan ve bugüne kadar 2 kez ertelenen Ceviz Festivali, dünyaca ünlü Kaman Cevizlerinin hasat dönemi olan Ekim ayının ilk haftasında kutlanıyor. Bugüne kadar çok çeşitli etkinliklerle kutlanan festival daha güzele ulaşmak amacıyla yoğunlaştırılan program nedeniyle bu yıl 3 gün olarak gerçekleştirilecek.

Kurban Bayramı arifesine denk gelmesi için bir hafta ileri tarihe alınan 22. Ceviz Festivali için oluşturulan festival komisyonunun yoğun çabalarıyla hazırlanan program artık netleşmeye başlarken 3 gün sürecek olan Ceviz Kültür ve Sanat Festivalinin en çok ilgi gören bölümü olan konserlerde çeşitli sürprizler bekliyor. 3 güne yayılan konserlerde yerel sanatçılardan Uğur Ertürk'ün yanı sıra bir birinden ünlü sanatçılar sahne alacak. Atiye, Ahmet Şafak, Ahmet Tekkuş, İsmail Altunsaray, Fasl-ı Nisa, Hüseyin Kağıt, Uğur Ertürk, ve Zeynep Karababa, mahalli sanatçılar ve davul-zurna gösterilerinin gerçekleşeceği festivalde 3 günde 10 konser gerçekleştirilecek.

Ceviz konulu panel ve yarışmalarında geleneksel hale geldiği Ceviz, Kültür ve Sanat Festival hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Erhan Talu, "Her yıl daha çok görkemli ve kapsamlı bir şekilde gerçekleştirmeye çalıştığımız festivalimizle ilçemizi ve Cevizimizi tüm dünyaya duyurmak için çalışıyoruz. Tüm Kamanlı hemşehrilerimi festivalimize sahip çıkarak ev sahipliği yapmasını bekliyor, ünlü Kaman Cevizimizin tanıtılmasına ve pazar payının artırılmasına katkı sağlamalarını istiyorum. Festival için çok sayıda siyasetçi, bürokrat, iş adamı ve hemşehrimizi ilçemize davet etmeye devam ediyoruz. Hemşehrilerimize unutulmaz bir festival yaşatacağız" dedi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Şafak Kırşehir Kaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title