Haberler

Kamalak ve Destici Şanlıurfa'da

BBP ve Saadet Partisi Genel Başkanları Mustafa Kamalak ve Mustafa Destici seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa’ya geldi.

BBP ve Saadet Partisi Genel Başkanları Mustafa Kamalak ve Mustafa Destici seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa'ya geldi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak aday tanıtımı ve seçim bürosu açılışında bulunup seçim startını verdiler. Açılışın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "İki dönem biz Şanlıurfa'da belediye başkanlığı çıkardık parti olarak ve biz kazanmadık milletimiz verdi. Biz ondan sonra hiç yanlış yapmadık hiçbir milletvekilimiz, hiçbir bakanımız, hiçbir belediye başkanımız yolsuzlukla suçlanmadı. Bizim 4 defa partimiz kapatıldı. Bu kapatılmalar bizim başarısızlığımızdan kaynaklanmadı. Doğru yolda ve İslamiyet'i temsil ettiğimiz için kapatıldı. Biz inançlı kardeşlerimize ihanet etmedik ve geleceklerini çalmadık. Bu millet içinde bulunduğu durma müstahak değildir. Avrupa'dan bahsediliyor neymiş bu Avrupa aile hayatı denecek bir kavram yok doğan çocukların yüzde 24'ünün babası dahi belli değil. Bizler peygamberlerin getirmiş olduğu sistem üzerine yürüyelim diyoruz. Bu nedenle iki kardeş parti olarak bir araya gelip bu yola koyulduk. İşsizlik için, yolsuzlukla mücadele etmek için insanlarımızın sıkıntılarını giderebilmek için elimizi değil başımızı taşın altına koyduk" dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ise, "Ateist ve hiçbir inanç değeri olmayan PKK'nın bugüne kadar olduğu gibi bizi bölmesine izin vermeyeceğiz. PKK ile mücadele adı altında bölgede hukuk dışı yapılan bir takım uygulamalarında tekrarlanmamasını istiyoruz. Faili meçhullerin yaşanmamasını istiyoruz. Özellikle seçim sürecinde hiçbir partinin bürolarına yapılan saldırıları tasvip etmiyor bu olayları kınıyoruz. Bu saldırılar provokasyondur. Parti tabanımıza ve milletimize bu duruma prim vermemelerini söylüyoruz. Ülkemizin problemleri ortada 13 yıldır ülkeyi AK Parti hükümeti yönetiyor. O partiye oy verenlerde bizim kardeşimiz ve onlarda bu durumdan şikayetçi olup alternatif arıyor. Ana muhalefet ortada toplumun hepsine hitap etmiyor. Milliyetçi Hareket Partisi ise ağır eleştiriler yapmasına rağmen yerinde sayıyor. HDP ise bir terör örgütünün siyasi uzantısı olarak bir yol izliyor. Türkiye'yi bölmeyi ve ayrıştırmayı amaçlıyorlar. Bugünkü iktidar artık milletin taleplerini karşılayamıyor. Milli gelirde düşüş yaşanırken ülkenin borçları 650 milyar doları aştı. Yoksulluk sınırında yaşayan insanların sayısı da gün be gün artıyor. Başka bir konu ise Papa'nın kısa süre önce sarayda ağırlanması ardından ise ecdadımız için soykırımcı ifadesini kullandı. Bizim ecdadımız soy kırımcı olamaz. Bu tür söylemlere cesaret verenler ise bu hükümetin acizliğidir. Avrupa Parlamentosu ve diğer Avrupa ülkelerinin de bu yönde kararlar alması yine bir acizlik göstergesidir. Biz soy kırımcı olsaydık şuan ülkemizde 100 bin kaçak çalışan Ermeni'yi barındırmazdık" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mustafa Destici Mustafa Kamalak Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title