Haberler

Kamalak ve Destici, Erbakan'ın Mezarını Ziyaret Etti

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Necmettin Erbakan'ın kabrini ziyaret etti.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici,  Necmettin Erbakan'ın kabrini ziyaret etti.

SP Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile 54'üncü hükümetin Başbakanı merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın Zeytinburnu Merkezefendi Mezarlığı'ndaki kabrini ziyaret etti. Erbakan'ın mezarı başında dua eden Kamalak ve Destici, Kuran-ı Kerim ve duaların okunmasının ardından basın mensuplarına açıklama yaptılar.

ERBAKAN HOCAMIZ TÜRKİYE'DE BİR ÇIĞIR AÇTI

BBP Genel Başkanı Destici törenin ardından yaptığı konuşmada, "Erbakan hocamız Türkiye'de bir çığır açtı. Türkiye'deki dindar kesimlerin temsilcisi oldu. İnanç ve din özgürlüğü noktasında insanlarımız zulme varacak haksızlıklarla karşı karşıya kalmışlardı. Erbakan o dönemde başbakanlık mertebesine kadar yükseldi. Milli değerlere çok önem veriyordu. Kendisinin Türkiye'ye hizmetleri unutulmayacaktır. Erbakan o dönemde çok vefalı olan şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nu dost buldu." dedi. Konuşmasında, 28 Şubat dönemine vurgu yapan Destici, "Keşke o dönem yaşanmasaydı. Keşke o dönem hükümetin önü kesilmeseydi de Türkiye'miz bugün yaşadığı olumsuzlukların hiçbirisini yaşamak durumunda kalmayacaktı." dedi.

O TEK BAŞINA BİR ÜMMETTİ

Daha sonra söz alan SP Genel Başkanı Kamalak ise, "Merhum Erbakan hocamız duruşu milli, sistemi evrensel olan bir liderdi. O tek başına bir ümmetti. Aynı şekilde Muhsin bey (Muhsin Yazıcıoğlu) başkanımızda bir davanın fedakar kahramanıydı. İkisine de rahmet diliyorum. Her iki liderimizin de bırakmış olduğu emanet bugün ehil ellerdedir. İki kardeş parti olarak o iki büyük insanın vermiş olduğu emaneti inşallah onların arzulamış oldukları hedeflere çıkaracağız." dedi.

EYÜP SULTAN'DA SEÇİM STARTINI VERECEKLER

Ziyarete, Kamalak ve Destici'nin yanı sıra iki partinin il yöneticileri, bazı milletvekili adayları ile partiler de katıldı. Kamalak ve Destici, Eyüp Sultan Camii'nde cuma namazının seçim startını verecek. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyük Birlik Partisi Necmettin Erbakan Mustafa Kamalak Mustafa Destici Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title