Haberler

Kamalak ile Destici Nikah Şahitliği Yaptı

Güncelleme:

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP Şanlıurfa İl Başkanı Sabri Cavcı'nın oğlu Halil Cavcı'nın nikah şahitliğini yaptı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Kamalak ile Destici'nin salondakileri selamlaması-Kamalak ile Destici'nin davetlilerl halay çekmesi -Çiftin nikahının kıyılması-Kamalak ile Destici'nin evlenme cüzdanını çifte vermesi-Kamalak ile Destici'nin gelin ve damatta altın takması, Kamalak ile Destici nikah şahitliği yaptı- Kamalak ve Destici, BBP Şanlıurfa İl Başkanı Sabri Cavcı'nın oğlu Halil Cavcı ile Semira Küçükoğlu çiftinin nikah şahitliğini yaptı Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile eski Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Şanlıurfa'da nikah şahitliği yaptı.Kamalak ve Destici, "milli ittifak"ın milletvekili adaylarını tanıtmak için geldikleri kentte, BBP Şanlıurfa İl Başkanı Sabri Cavcı'nın oğlu Halil Cavcı ile Semira Küçükoğlu'nun Vali Konağı Salonu'ndaki düğün merasimine katıldı.Törende mahalli sanatçının söylediği "Urfa'nın etrafı dumanlı dağlar" türküsüne mikrofonu alarak eşlik eden Kamalak ve Destici, daha sonra sahnede halay çekti. Bu esnada davetliler, sık sık oynayanların üzerine para attı.Ardından Kamalak ve Destici'nin şahitlik yaptığı nikahı kıyan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, aile cüzdanını şahitlere verdi.Destici, cüzdanı genç çiftten kime vermesi gerektiğini salondakilerin alkışıyla belirleyeceğini ifade ettikten sonra geline vermesini isteyenler güçlü alkış yaptı. Bunun üzerine damat Cavcı'ya dönen Destici, "Karizmayı çizdirmeden cüzdanı geline verelim. Çocuk sayınızı da 3 ile sınırlı tutmayın. Biz 9 kardeşiz, hiçbir zararını görmedim. Şanlıurfa'ya da 3 ya da 6 yakışmaz siz de 9 çocuk yapın" şeklindeki sözleri uzun süre gülüşmelere neden oldu.Kamalak ve Destici, genç çifte düğün hediyelerini taktıktan sonra salondan ayrıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Büyük Birlik Partisi Mustafa Kamalak Mustafa Destici Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title