Haberler

Kamalak: "Diğer Partilerle Aramızda Gece ile Gündüz Farkı Var"

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Diğer partilerle aramızda gece ile gündüz, hak ile batıl gibi o kadar fark var."dedi. SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, partisinin 5'inci Olağan İl Kongresi'ne katılmak için Karaman'a geldi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Diğer partilerle aramızda gece ile gündüz, hak ile batıl gibi o kadar fark var."dedi.

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, partisinin 5'inci Olağan İl Kongresi'ne katılmak için Karaman'a geldi. Yunus Emre Konferans Salonu'nda düzenlenen kongrede partililerine seslenen Kamalak, partililerinin gece ve gündüz çalışan inanmış insanlar olduğunu belirterek, "Bugün burada yeni bir dünyanın kuruluşu için hakkın hakkaniyetinin sağlanması için burada bir araya geldik. Gerçekten sizler hakkı hakim kılmak için gece gündüz çalışan inanmış insanlarsınız. Diğer partilerle aramızda gece ile gündüz, hak ile batıl gibi o kadar fark var."dedi.

Konuşmasında Avrupa Birliği'ni eleştiren Kamalak, şunları söyledi:

"Bizim ikinci farkımız, ölçülerimiz ve kriterlerimizdir. Batının ölçüleri bizim için kural olamaz. Üçüncü farkımız bütün partiler haçlı birliğine girmek için Avrupa Birliği'ne (AB) ile mücadele ediyor. Bu maksatla AB Bakanlığını kurdular. Bizim yerimiz AB olamaz. Bizim yerimiz mazlumların yanıdır. Bu maksatla da İslam Birliğini kurmalıyız. Siz ne diyorsunuz. İslam Birliği mi? Haçlı Birliği mi? O zaman dağ taş dolaşmalısınız. Aksi halde vebal altında olursunuz. Bize zina için 'yapan zaten yapıyor' kime ne diyorlar. Be gafil bizim inancımıza göre bir Müslüman bunu gördüyse bunu önlemesi gerekmez mi?"

"ASGARİ ÜCRETEN VERGİ ALMAYACAĞIZ"

İktidara geldiklerinde asgari ücretle çalışandan vergi almayacaklarını ifade eden Kamalak, "Hiçbir çalışanımız açlık sınırın altında ücret almayacak. Emeklimiz de öyle. Bugünkü rakamlara göre asgari ücret 949 TL. Açılık sınırı 1450 TL. Bu insanlar nasıl geçinecek. 10 milyon emeklimiz var. Biz onlar için Emekliler Bakanlığı kuracağız. Esnaf Bakanlığı kuracağız, Engelliler Bakanlığı kuracağız. Bize soruyorlar parayı nasıl bulacaksınız? Buna sizin aklınız ermez. Ben maliye profesörüyüm."diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kamalak Avrupa Birliği Karaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title