Haberler

Kamalak: "Bizim Ölçülerimiz Bu Milletin Örf, Adet ve İnancına Dayanan Ölçülerdir, Diğer Ölçüler...

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak: - "Bizim ölçülerimiz bu milletin örf, adet ve inancına dayanan ölçülerdir, diğer ölçüler bizi bağlamaz" Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Bizim ölçülerimiz bu milletin örf, adet ve inancına dayanan ölçülerdir, diğer ölçüler bizi bağlamaz" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak: - "Bizim ölçülerimiz bu milletin örf, adet ve inancına dayanan ölçülerdir, diğer ölçüler bizi bağlamaz" Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Bizim ölçülerimiz bu milletin örf, adet ve inancına dayanan ölçülerdir, diğer ölçüler bizi bağlamaz" dedi.Kamalak, partisinin Sakarya il teşkilatının bir düğün salonunda düzenlenen 5. Olağan Kongresi'nde, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerin Türkiye için dönüm noktası olduğunu vurguladı. Türkiye'de geçim sıkıntısının birinci problem olduğunu söyleyen Kamalak, "Bugün, asgari ücretli, emekli, işsiz, çağdaş taşeron işçileri ve öğretmenlerimiz perişan" diye konuştu. Kamalak, iktidara geldikleri ilk gün bütün çalışanlara ikramiye maaş vereceklerini ifade ederek, asgari ücreti yüzde 20, öğrenci burslarını da yüzde 50 arttıracaklarını söyledi.İşsizlik oranının 12 yıl önce yüzde 6,6 olduğunu dile getiren Kamalak, sözlerine şöyle devam etti: "Şimdi yüzde 10,4, yani işsizlik yüzde 60 artmış. Nedir işsizlik? Her şeyden önce ülkenin en önemli üretim kaynağı olan emeğin heba edilmesi demektir. Siz, genci işsiz bırakmakla bir taraftan ömrünü aşındırıyorsunuz, öbür taraftan onu eziyorsunuz. Üniversiteyi bitirmiş 800 binin üzerinde gencimiz işsiz. Gençler arasında işsizlik oranı yüzde 20 civarında. Üretmeyen insanın, yatırım yapmayan memleketin, hazırları satan bir devletin, işsizliği yenmesi, fakirliğin üstesinden gelmesi, gençlerin iş bulması mümkün değildir."Kamalak, diğer partilerden dört farkları olduğuna işaret ederek, Saadet Partisi'nin yönünü Ortadoğu'ya döndüğünü, her zaman mazlumların yanında olduğunu aktardı. "Bizim ölçülerimiz bu milletin örf, adet ve inancına dayanan ölçülerdir, diğer ölçüler bizi bağlamaz" diyen Kamalak, "Bizim amacımız farklıdır çünkü biz hakkı hakim kılmanın mücadelesini veriyoruz, diğerleri ise Batı Kulübü'ne girmenin mücadelesini veriyor" şeklinde konuştu. .

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kamalak Türkiye Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title