Haberler

Kalp Nakli Geçiren Genç, Gözyaşları İçinde Hayata Döndü

Güncelleme:

Detroit, Michigan'da, 15 yaşındaki Trevor Sullivan'ın kalp nakli ameliyatından sonra gözyaşları içinde hayata dönmesini babası organ bağışına dikkat çekmek için Facebook'ta paylaştı

BİR MİLYONDAN FAZLA İZLENDİ

Amerika'da televizyonlarda ve medyada yayınlanan video, sosyal medyada yayılarak milyonu aşkın kez izlendi ve organ nakli ile alakalı farklı paylaşımları da tetikledi.

"TEKRAR NEFES ALABİLİYORUM"

Trevor videoda gözyaşları içinde "Çok mutluyum... Çok uzun zamandır bekliyordum... Tekrar nefes alabiliyor, konuşabiliyorum... Kendini hiç bu kadar iyi hissetmemiştim." diyor.

ABC'nin haberine göre kardiomipati teşhisi konulan Trevor, 8 ay kalp bekmemiş, Kasım 2015'de kalp nakli ameliyatı olmuştu. Ailesinin Trevor için kurduğu Facebook sayfası Team Trevor'a (Trevor Takımı) göre gencin sağlığı iyiye gidiyor.

"BİZ BU TRAVMAYI YAŞAYAN AİLELERDEN SADECE BİRİYİZ"

Babası Facebook sayfasında videoyu şöyle açıklıyor:

"Trevor'un bu kişisel uyanış videosunu organ bağışına dikkat çekmek için paylaştık. Aile olarak başımızdan geçenler hayata bakışımızı değiştirdi. Gördüğünüz gibi biz bu travmatik tecrübeyi yaşayan ailelerden sadece biriyiz. Trevor'ın sağlığı çok iyi."

Kaynak: mashable.com, buzzfeed.com

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Michigan Facebook Detroit Sağlık Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (24)

ANTİ KÜRT:

Kürtten kalp filan almayın sakın uyarması benden

19
44
yanıtYanıtla
kürt kizi:

kurtlerde senin gibi adilere kalp vermez zaten

yanıt0
yanıt0
ATSIZ:

İnşallah bu ayağa kalkışın islamiyeti aramana vesile olur. . Allah her şeye vekildir. .

33
2
yanıtYanıtla
sürmene:

organ bekleyen herkese allah başarılı operasyonlar nasip etsin, amin.

29
1
yanıtYanıtla
nevin:

ALLAH kimseyi evladıyla sınamasın yavrum benim inşallah organ bekleyen herkese nasip eder senin yaşadığın mutluluğu

28
0
yanıtYanıtla
Bilimin zaferi:

Geç de olsa, Cumhuriyet sayesinde biz de bilimin aydınlatıcı yoluna girdik.

11
13
yanıtYanıtla
sifir Mobil-ANDROID:

turklere bela okumayin Allah teala onlari türk yaratmiş zaten

6
16
yanıtYanıtla
Hu huu:

Seni de hayvan olarak yaratsaymis bi işe yaradı ekolojik denge açısından. .

yanıt0
yanıt0
ANAMobil-ANDROID:

ALLAHIM KIMSEYI CARESIZ BIRAKMA TABIKI ,HAILERIN DISINDA , HASDALARA SIFA IHSAN EYLE AMINN,

18
3
yanıtYanıtla
sdf:

akp rabia

6
12
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title