Haberler

Kalp Krizi Sonucu Ölen Emniyet Personeli Defnedildi

Tekirdağ'da kalp krizi sonucu ölen Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli idari personel Ersun Özyurt (41), memleketi Tokat'ın Niksar ilçesinde defnedildi.

Tekirdağ'da kalp krizi sonucu ölen Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli idari personel Ersun Özyurt (41), memleketi Tokat'ın Niksar ilçesinde defnedildi.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenin ardından Niksar ilçesine bağlı Tamlar köyüne getirilen Özyurt'un cenazesi, burada kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Evli ve 2 çocuk babası Özyurt'un cenazesine yakınları ile Niksar İlçe Emniyet Müdürü Zeki Akyol, Tokat İl Genel Meclisi Başkanı Adem Dizer ve vatandaşlar katıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünde göreve başlayan, sağlık sorunları nedeniyle 2012 yılında sınıf ve unvan değişikliği yaptıktan sonra Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğünde genel idari personel olarak atanan Özyurt, önceki gün evde olduğu sırada aniden fenalaşmış, sağlık ekiplerince yapılan muayenede kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini belirlemişti.

Kaynak: AA / Yerel

Süleymanpaşa Tekirdağ Niksar Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title