Haberler

Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybeden Seda Öğretmene Son Veda

Sivas Çamlıyaka İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmeni olan ve sınıfta ders işlediği sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Seda Akal (24) için Kocaeli’nin Derince ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Törene Alak’ın çok sayıda öğretmen arkadaşı ve siyasi parti temsilcileri de alana gelerek aileye başsağlığı dileklerini ilettiler. 60 Evler Yavuz Selim Camii’nde düzenlenen törende Seda Akal’ın eşi Onur Akal ve ailesi taziyeleri kabul ederken, eşinin oldukça üzgün olduğu gözlendi. Akal’ın 11 yaşındaki yeğeni ise teyzesinin tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Yakınları tarafından tabuttan uzaklaştırılan 11 yaşındaki yeğen, daha sonra teyzesinin tabutu önündeki fotoğrafına sarılarak cenaze namazının kılınmasını bekledi.

Öğle namazında kılınan cenaze namazı öncesi Yavuz Selim Camii imamı Maksut Ekşi ise Yahya Kemal Beyatlı’nın Sessiz Gemi şiirini okuyarak daha sonra namaz için tekbir aldı. Kılınan cenaze namazının ardından hayatını kaybeden genç öğretmenin cenazesi Yeni Çınarlı Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığına defnedildi.

Sivas’ın Koyulhisat ilçesindeki Çamlıkaya İlköğretim Okulu’nda meydana gelen talihsiz olayda, öğretmen Seda Akal sınıfta ders anlattığı sırada rahatsızlanarak yere düştü. Okula gelen sağlık ekipleri, Akal'ı Koyulhisar İlçe Hastanesi'ne kaldırdı. Genç öğretmen, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edilirken yolda hayatını kaybetmişti. 6 ay önce ilk ataması gerçekleşen öğretmenin Onur Akal ile 2 yıllık evli olduğu öğrenildi.

GÜRCAN YILMAZ-KAAN ÜLKER

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Koyulhisar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title