Haberler

Kalp Krizi Geçiren Yerel Tv Programcısı Öldü

Mersin'in Anamur İlçesi'nde yerel yayın yapan TV'de çalışan gazeteci Vedat Çelikbaş, sosyal paylaşım sitesinde eşine övgü dolu ve yalnız kalabileceği mesajları yazdıktan 9 saat sonra hayatını kaybetti.

Anamur TV'de program yapımcı ve sunucusu 62 yaşındaki Vedat Çelikbaş, dün akşam saatlerinde Sağlık Mahallesi'ndeki evinin merdivenlerinden çıkarken yere yığıldı. Solunum yetmezliği şikayeti ile kaldırıldığı Anamur Devlet Hastanesi'nde kalp krizi geçirdiği anlaşılan Çelikbaş, yapılan tüm tıbbi müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Düşmenin etkisi ile başını merdivenlere çarptığı belirtilen Çelikbaş'ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

'BELKİ SABAH YALNIZ UYANIRSIN'

Çelikbaş'ın ölümünden 9 saat önce, sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan 36 yaşındaki eşi Gülten Fırat Çelikbaş'a övgü dolu sözlerinin yer aldığı mesaj dikkat çekti. Yakınları ve meslektaşlarını gözyaşına boğan Çelikbaş'ın ölümünden 9 saat önce yazdığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Anamur'daki 16 yıllık çalışma sürecimde, benim gibi zor bir adamı çeken, çekip çeviren sevgili eşim Gülten Çelikbaş'a teşekkür ediyorum. O olmasaydı bu hayatın tadı tuzu olmayacaktı. Mücadele azmimin kaybolmasına engel oldu, Anamur'daki çalışmamıza katkı sağladı. Mücadele şevkimi arttırdı. Çok geceler ben çalışırken yanımdan ayrılmadı. Yurt içi gezilerimde dönüşümü sabırla bekledi. İşte şimdi haftada 6 gün çeşitli medya kuruluşlarında makale, köşe yazısı yazabiliyor, okurlarımca beğeniliyorsam, yüksek oranda yazılarım onun desteği ve verdiği huzur ortamı sayesinde. Haber ve köşe yazılarımın tıklanma sayısının yüksekliği eşim Gülten Çelikbaş'ın sayesinde, onun verdiği huzur ile. İyi ki varsın. Yanındakilerin değerini bil. Belki sabah yalnız uyanırsın. Yalnızlığının kıymetini bil. Belki yarın yalnız kalmak istersin ama yapamazsın. Zamanın tadını çıkar. Belki bir daha bu fırsatı bulamazsın. Hayatın, sevginin, yaşamın, ailenin, dostlarının ve her şeyin değerini bil. Belki yarın, hiçbirine ulaşamazsın ya da bunlara ulaşacak bir yarın bulamazsın." - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Mersin Anamur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title