Haberler

Kalp Krizi Geçiren Turist Sağlığına Kavuştu

Tatil için gezmeye geldiği Safranbolu’da rahatsızlanarak kalp krizi geçiren Avustralyalı turist MEDİKAR Hastanesinde yapılan başarılı operasyonla sağlığına kavuştu.

Tatil için gezmeye geldiği Safranbolu'da rahatsızlanarak kalp krizi geçiren Avustralyalı turist MEDİKAR Hastanesinde yapılan başarılı operasyonla sağlığına kavuştu.

Turistli gezi için Safranbolu'ya gelen 51 yaşındaki Robert John Sim isimli Avustralyalı turist gezi sırasında rahatsızlanarak Safranbolu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk tetkikte İnferior MI tanısı konan hasta acil olarak ambulansla Karabük Özel MEDİKAR Hastanesine sevk edildi. Kardiyoloji Bölümü Uzm. Dr. Murat Erden ve ekibi tarafından acil müdahale edilen Avustralyalı turistin sağ damarına (RCA) balon stent işlemi yapıldı. 2 gün Koroner yoğun bakımda takip edilen hasta, servise çıkarıldıktan sonra sağlıklı bir şekilde taburcu oldu.

Robert John Sim, sağlığına kavuştuğu için tüm MEDİKAR Hastanesi çalışanlarına ve Uzm. Dr. Murat Erden'e şükranlarını iletti. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Safranbolu Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title