Haberler

Kalkınma Bakanı Yılmaz'dan Halı Saha Maçında 2 Gol

Güncelleme:

Bingöl'ün Genç ilçesinde yaptırılan halı sahayı hizmete açan Bakan Yılmaz, açılış maçında 2 gol attı.

Kalkınma Bakanı Yılmaz Bingöl'de- Bingöl'ün Genç ilçesinde yaptırılan halı sahayı hizmete açan Bakan Yılmaz, açılış maçında 2 gol attı- Yılmaz: "Geleceğimizi çocuklarımız ve gençlerimizle kuracağız. Başka bir çıkış yolumuz yok. Dolayısıyla eğitim bizim birinci önceliğimiz, en önemli meselemizdir"BİNGÖL (AA) - Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Geleceğimizi çocuklarımız ve gençlerimizle kuracağız. Başka bir çıkış yolumuz yok. Dolayısıyla eğitim bizim birinci önceliğimiz, en önemli meselemizdir" dedi. Kurban Bayramı ziyaretleri kapsamında Genç ilçesine gelen Yılmaz, Genç Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından yürütülen ve SODES kapsamında desteklenen "Bizim de Bir Kapalı Halı Sahamız Oluyor" Projesi'yle yaptırılan halı sahanın açılışını yaptı.Yılmaz, açılış töreninde yaptığı konuşmada, 12 yıllık iktidarları döneminde Genç ilçesine yapılan hizmetlerden bahsetti.Özellikle eğitim alanında yapılan yatırımların altını çizen Yılmaz, "Geleceğimizi çocuklarımız ve gençlerimizle kuracağız. Başka bir çıkış yolumuz yok. Dolayısıyla eğitim bizim birinci önceliğimiz, en önemli meselemizdir" diye konuştu.Yılmaz, açılışı yapılacak halı sahadan gençlerin faydalanacağını anımsatarak, şöyle devam etti: "Bizler okulların içinde bulundukları toplumla beraber çok yakın olmasını istiyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı'mızın bu kapsamda gerçekleştirdiği 'Okullar Hayat Bulsun' diye bir programı var. Yani okul mekanlarını biz sadece öğrenciler için düşünmüyoruz. Çevredeki insanlar için mahalle halkı için de bir altyapı olarak düşünüyoruz. Buraya yapılmış altyapılar hafta sonları başka birtakım vesilelerle toplumun malı olarak görülmelidir. Okulla toplumu daha fazla kaynaştırmalıyız.""Hizmetler de her geçen gün daha da iyiye gidecek" diyen Yılmaz, konuşmasını şöyle tamamladı: "Genç ve Solhan ilçelerinde meslek yüksek okullarını kurmuştuk. Şimdi bunlara öğrenci almak için çalışma yapılıyor. Genç, artık önümüzdeki dönemde bir üniversite ilçesi olacak. Her geçen gün daha ileri gidiyoruz, geriye gitmiyoruz. Her geçen gün yapılanın üzerine yeni bir şeyler koyarak ilerliyoruz."- Bakan Yılmaz, açılış maçında 2 gol attıYapılan konuşmaların ardından Yılmaz, Vali İbrahim Taşyapan, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Genç Kaymakamı Abdullah Köklü, Genç Belediye Başkanı Mehmet Hadi Toraktan ve AK Parti Bingöl İl Başkanı Yusuf Coşkun ile halı sahanın açılışını gerçekleştirdi.Törende, Bakan Yılmaz, Vali Taşyapan, Kaymakam Köklü, AK Parti İl Başkanı Coşkun'un yer aldığı takım ile Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı ve Genç Belediye Başkanı Toprak'nın yer aldığı takımlar arasında 15 dakikalık maç yapıldı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada Bakan Yılmaz, 2 gol attı. Karşılaşmayı Yılmaz'ın takımı 4-3 kazandı. -Kalkınma Bakanı Yılmaz-Halı saha maçı

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Yılmaz Bingöl Cevdet Yılmaz Yılmaz Genç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title