Haberler

Kalkınma Bakanı Yılmaz, Ceyhan'da -

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Her geçen gün özgürlükler artacak, her geçen yıl daha demokrat ve kalkınmış bir Türkiye olacağız" dedi.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Her geçen gün özgürlükler artacak, her geçen yıl daha demokrat ve kalkınmış bir Türkiye olacağız" dedi.

Yılmaz, vatandaşlar ve partililerle bir araya geldiği Ceyhan ilçesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin her yerine hizmet götürdüğünü söyledi.

Çukurova bölgesine büyük önem verdiklerini dile getiren Yılmaz, "Buraya büyük ölçekli yatırımlar yapıyoruz. Hastaneler inşa ediyoruz, okullar yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Sadece merkezi yönetimle kalkınmanın mümkün olmadığını, merkezi yönetimle yerel yönetimin el ele vermesi, uyum içinde çalışması gerektiğine dikkati çeken Yılmaz, şunları kaydetti:

"Maalesef Adana'da bu fırsatı bugüne kadar tam anlamıyla elde edemedik. Gerek büyükşehirde, gerek Ceyhan ilçemizde maalesef 'ak belediyeciliği' ortaya koyamadık. 30 Mart bunun için bir fırsat. İnşallah 30 Mart'ta sizlerin desteğiyle ak belediyecilik başlayacak. Bu şehre girdiğimizde hizmetlerin düzeyini gözlerimizle gördük. Ana arterde çalışma yapılmış fakat ara yollara baktığınız zaman ne kadar sıkıntılı olduğunu, hizmetlerden ne kadar geride olduğunuzu zaten anlatmaya gerek yok. Burada çok hizmet varmış gibi eski belediye başkanı şimdi de büyükşehire aday olmuş. Ben inanıyorum ki Adanalılar, Ceyhan'daki karnesine bakıp ona göre kendisine gerekli cevabı verecektir."

- Seçim irtibat bürosu açılışı

Yılmaz, daha sonra partisinin Doğankent Mahallesi'ndeki seçim irtibat bürosunun açılış törenine katıldı.

Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, "Türküyle, Kürdüyle, Zazasıyla, Arabıyla, Çerkeziyle, tüm kesimleriyle hepimiz tek bir milletin fertleriyiz, hepimiz kardeşiz, hep birlikte Türkiyeyiz" dedi.

Yerel seçimlerin önemine işaret eden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Başbakanımıza, AK Parti'ye yapılanları izliyorsunuz, Türkiye'ye kurulmaya çalışılan tuzakları hep birlikte izledik. İşte 30 Mart'ta Allah'ın izni, sizlerin duasıyla bu tuzaklar boşa çıkacak. Bunlara verilecek en güzel cevap, sandıklarda verilecek cevaptır. Siz sandıklara bu tuzakları gömeceksiniz. Türkiye, güçlü şekilde ekonomisini geliştiriyor. Bir taraftan da demokrasi alanında önemli adımlar atıyoruz. Artık eski Türkiye kalmadı, yeni bir Türkiye doğuyor. Bu yeni Türkiye'de herkes birinci sınıf vatandaş, hiç kimse ikinci sınıf değil. Buralar bizim için en öncelikli bölgeler. AK Parti, son 10 yıldaki hizmetlerimiz olmasaydı ne kadar dengesizlik olacağını sizlerin takdirine bırakıyorum. Bütün meseleleri çözdük mü? Elbette hayır. Elbette yapılacak daha çok işimiz var. Bunu bugüne kadar nasıl yaptıysak bundan sonra da öyle yapacağız. Sizlerin istikrara, güçlü liderliğe vereceğiniz, AK Parti'ye sunacağınız destekle biz de döneceğiz ve sizlere hizmet edeceğiz.

Eskiden faize, ranta, dar kesimlere giden paralar şimdi topluma hizmet olarak gidiyor, gitmeye devam edecek."

Türkiye'nin siyasi istikrarını bozmaya, AK Parti'nin gücünü kırmaya çalışanlara dikkati çeken Yılmaz, "Aslında saldırdıkları AK Parti değil, Türkiye'dir, Türkiye'nin yükselmesi, güçlenmesidir ama 30 Mart'ta vereceğiniz oylarla, vereceğiniz destekle inşallah Türkiye'nin 2023 vizyonuna doğru adım adım ilerlemesini sağlayacaksınız. Her geçen gün özgürlükler artacak, her geçen yıl daha demokrat ve kalkınmış bir Türkiye olacağız. Kardeşlik, birlik ve beraberlik içinde çocuklarımızın geleceğinizi hep birlikte hazırlayacağız" diye konuştu.

Yılmaz, daha güzel Adana'yı el birliğiyle inşa etmek durumunda olduklarını aktararak, "Birileri slogan, ideolojik siyaset yapabilir, aşırı ideolojilere gençlerimizi çekmeye çalışabilir, onlara karşı da lütfen uyanık olun. Sloganlarla hiçbir şey olmuyor. Katı ideolojilerle, kaba ideolojilerden gençlerimiz çok çekti, onlara müsaade etmeyelim. Güçlü şekilde AK Parti'nin arkasında durup, ak hizmetleri destekleyelim" değerlendirmesinde bulundu.

Daha sonra Yılmaz, eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, AK Parti Adana milletvekilleri Necati Çetinkaya, Fatoş Gürkan, Mehmet Şükrü Erdinç ve Necdet Ünüvar ile AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Torun, Yüreğir Belediye Başkanı ve AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Mahmut Çelikcan ve diğer ilgililerle seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı.

-ceyhan

Kaynak: AA / Ekonomi

Cevdet Yılmaz Ak Parti Türkiye Ceyhan Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title