Haberler

Kalkınma Bakanı Yılmaz, Bingöl'de Açıklaması

''30 Mart’ta o sandıklardan çıkacak oylarınızla, bütün o tuzaklar Allah’ın izniyle bozulacak.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "30 Mart'ta o sandıklardan çıkacak oylarınızla, bütün o tuzaklar Allah'ın izniyle bozulacak. Başbakanımız dünyada başı dik gezecek, arkasında milletin iradesi olarak dünyada diğer ülkelere karşı başı dik olacak" dedi.

Bakan Yılmaz, köy muhtarları, sulama birlikleri ve ziraat odası başkanlarının katılımıyla düzenlenen toplantının çıkışında yaptığı açıklamada, özellikle ova köylerine çok ciddi hizmetlerin gerçekleştirildiğini söyledi.

Köylerin alt yapılarını yenilediklerini, üst yapıda da çok önemli çalışma yürüttüklerini kaydeden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Gülbahar barajını tamamladık, su tutmaya başladı ve önümüzdeki dönemde inşallah sulamalarını gerçekleştireceğiz.  Ova köylerimizle ilgili şu anda bir ağaçlandırma projemiz var. Özelikle ıhlamur ağaçları başta olmak üzere ovamızı daha geniş ağaçlandıracak yönelik bir çalışma yürütüyoruz. Önümüzdeki dönemlerde inşallah ova köylerimiz daha yeşil hale gelecek."

Daha sonra Genç ilçesinin Tavz bölgesinde vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Yılmaz, halkın yönetime katılımının en güzel örneğinin Genç ilçesinde yaşandığını bildirdi.

Türkiye'nin çok farklı bir süreçten geçtiğini ve bu nedenle normal bir seçime gitmediklerini belirten Yılmaz, Türkiye'nin istikrarına ve Başbakana yönelik bir takım saldırıların olduğunu, buna müsaade etmeyeceklerini kaydetti.

"Bu tuzaklarını boşa çıkaralım"

Yılmaz, Türkiye'nin çok farklı bir süreçten geçtiğini, bu nedenle yerel seçimin önem kazandığını aktararak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Başbakanımıza yapılan saldırıları görüyorsunuz, Türkiye'nin istikrarını bozmak için yapılanları görüyorsunuz. Allah'ın izniyle biz bunlara müsaade etmeyeceğiz. 30 Mart'ta o sandıklardan çıkacak oylarınızla, bütün o tuzaklar Allah'ın izniyle bozulacak. Başbakanımız dünyada başı dik gezecek, arkasında milletin iradesi olarak dünyada diğer ülkelere karşı başı dik olacak.  Bu seçimde bir oy bir oydur. Bir oy fazla alalım ki bu tuzak kurmaya çalışanlar, Türkiye'nin başına çorap örmeye kalkışanlar derslerini alsınlar, cesaretleri kırılsın ve bu tuzaklarını boşa çıkaralım. Bingöl merkez ve bütün ilçelerde inşallah Bingöllüler, 30 Mart'a bütün sandıkları patlatacak."

Bakan Yılmaz, Genç ilçesinden sonra Solhan ilçesinde Kültür Merkezi ile Anadolu İmam Hatip Lisesi SYDV Kız Öğrenci Pansiyonu açılışlarını gerçekleştirdi.

Solhan METEM spor ile Malatya Belediyespor arasındaki voleybol maçını da izleyen Yılmaz, müsabaka sonrasında takımlara plaket verdi. - Bingöl

Kaynak: AA / Yerel

Yılmaz Bingöl Cevdet Yılmaz Türkiye Solhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title