Haberler

Kalkınma Bakanı Yılmaz Bingöl'de

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz,  çözüm sürecinin kararlılıkla sürdürüleceğini belirterek, "Allah'ın izniyle o eski günler tekrar buralarda yaşanmayacak. 1990'lı yılların faili meçhulleri, işkenceleri, yasakları bir daha geri gelmeyecek inşallah" dedi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e gelen Bakan Yılmaz, Solhan ilçesindeki AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, Diyarbakır'dan aday olmasına rağmen Bingöl'ün dördüncü milletvekili olacağını söyledi.

Yılmaz, Solhan'a bağlılıklarının farklı olduğunu ifade ederek, "Solhan bizim yanımızda ayrı bir değere sahip. Geçen dönem, 'Solhan'ın milletvekili olacağım' demiştim. Ben o vazifemi yaptım. Bundan sonra Diyarbakır'dan aday olsam da yine Bingöl'e, Solhan'a elimden gelen tüm gücümle hizmet etmeye devam edeceğim. Bu dönemde Solhan'da keşke bir adayımız olsaydı. Ama bunun yokluğunu hissettirmeyeceğiz. Üç milletvekilimiz de Solhan'ın vekili olacak. Ben de dördüncü milletvekili olacağım"" diye konuştu.

"Biz bu milletin hizmetkarıyız"

AK Parti'nin şahıs partisi olmadığını vurgulayan Yılmaz, şu değerlendirmede bulundu:

"AK Parti büyük bir harekettir. Sadece Türkiye'de değil dünyada bir marka haline gelmiş bir partidir. AK Parti'de 'ben' değil 'biz' vardır. Bu hareketin içinde olan herkes bu davaya hizmet etmek durumundadır. Biz hiç kimseye efendilik yapmak için gelmedik. Biz bu milletin hizmetkarıyız. Bugüne kadar bu anlayışla hareket ettik, bundan sonra da bu anlayışla hareket edeceğiz. Aklı, vicdanı olan, elini vicdanına koyanlar AK Parti'nin yaptığı hizmetleri görüyor. Siyaset, Ahmet, Mehmet, Veli için değil, halka hizmet için yapılır. Kim kişisel davası peşinden koşuyorsa koşmaya devam etsin. Ama 'siyaset halka hizmettir' diyen bu hizmetleri görür. "

Çözüm sürecine de değinen Yılmaz, şunları söyledi:

"Çözüm sürecini kararlılıkla sürdüreceğiz. Allah'ın izniyle o eski günler tekrar buralarda yaşanmayacak. 1990'lı yılların faili meçhulleri, işkenceleri, yasakları bir daha geri gelmeyecek inşallah. Yeni teşvik politikalarımız var. GAP Eylem Planı kalkınma ajansları, SODES gibi programlarımızla, altyapıya, üst yapıya, insanımıza, çocuklarımıza yatırım yapmaya devam edeceğiz. Biz, 'Başkaları konuşur, AK Parti yapar' diyoruz. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz."

Bakan Yılmaz Genç ilçesinde de partisinin seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi ve Bingöl Milletvekili adaylarını partililere tanıttı.

Kaynak: AA / Yerel

Yılmaz Bingöl Cevdet Yılmaz Ak Parti Solhan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title