Haberler

Kalkınma Bakanı Yılmaz Açıklaması

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Bu seçim demokrasi şöleni gibi olsun. Partiler birbirinin düşmanı olmasın, birbirinin rakibi olsun sadece" dedi.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Bu seçim demokrasi şöleni gibi olsun. Partiler birbirinin düşmanı olmasın, birbirinin rakibi olsun sadece" dedi.

Bakan Yılmaz, Diyarbakır'da Eğil ve Dicle ilçelerindeki ziyaretlerinin ardından Hani ilçesine geçti.

Kaymakamlık ziyaretinden sonra esnafları dolaşan Yılmaz, vatandaşlarla sohbet etti.

İlçedeki seçim bürosunda partililere hitap eden Bakan Yılmaz, baskıyla alınan oyun öz iradeyle verilen oyun yanında kıymetinin olmadığını söyledi. "Kim baskı yapıyorsa bu onun küçüklüğünü gösterir ve vatandaş da onun notunu verir" diyen Yılmaz, şöyle konuştu:

"Bu seçim demokrasi şöleni gibi olsun. Partiler birbirinin düşmanı olmasın, birbirinin rakibi olsun sadece. Biz hiçbir partiyi düşman diye görmüyoruz. Siyaseten tartışırız, bu da demokrasinin parçasıdır. Bir ailede bile herkes farklı farklı fikirler söyleyebilir ama kimse kimseye şiddet uygulama hakkına sahip değil."

Yılmaz'a ilgi gösteren vatandaşlar, seçimler için başarı diledi.

Kaynak: AA / Yerel

Cevdet Yılmaz Diyarbakır Dicle Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title