Haberler

Kalkınma Bakanı Yılmaz BIO Konferansına Katılacak

Güncelleme:

Kalkınma Bakanı Yılmaz, 23-26 Haziran 2014 tarihleri arasında San Diego'da BIO tarafından düzenlenecek olan BIO Uluslararası Konferansına katılacak.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, 23-26 Haziran 2014 tarihleri arasında ABD'nin San Diego şehrinde Biyoteknoloji Sanayi Organizasyonu (BIO) tarafından düzenlenecek olan BIO Uluslararası Konferansına katılacak.

Biyoteknoloji alanına yönelik en önemli küresel etkinliklerden biri olan konferansta firmalar, araştırma kurumları ve diğer aktörler arasında bilgi ve fikir alışverişinde bulunulması ve işbirliklerinin geliştirilmesi hedefleniyor.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, 23-26 Haziran 2014 tarihleri arasında ABD'nin San Diego şehrinde Biyoteknoloji Sanayi Organizasyonu (BIO) tarafından düzenlenecek olan BIO Uluslararası Konferansına katılacak. Bakan Yılmaz'a etkinlikte ilgili kamu kurumları, araştırma kurumları, ilaç firmaları ve ilgili sivil toplum kuruluşları temsilcileri eşlik edecek.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, konferans kapsamında yer alan "Küresel Pazarlarda Yeni Fırsatlar" forumu çerçevesinde düzenlenecek Türkiye konulu panelin açılış konuşmasını yapacak. Panelde, "Türkiye'nin Vizyon 2023 Hedeflerine Ulaşmasında Biyoteknolojinin Ve İlaç Sanayinin Rolü" tartışılacak. Ayrıca, konferansın en önemli etkinliklerinden biri olan, Scientific American dergisinin ev sahipliği yaptığı oturumda panelist olarak yer alacak. Bakan Yılmaz'ın, ilaç sektöründe faaliyet gösteren firmalarla görüşmeler yapması ve bazı firmaların üretim tesislerini ziyaretleri planlanıyor.

Kaynak: ANKA / Güncel

Cevdet Yılmaz San Diego Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title