Haberler

Kalkınma Bakanı Doğan'ın Ziyaretleri

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - HDP Karabağlar ilçe teşkilatı ve Pirsultan Abdal Kültür Derneği Karabağlar Şubesini ziyaretinden görüntüler- Pirsultan Abdal Kültür Derneğindeki konuşması - "Bu ülkeyi ben bir çınar ağacına benzetiyorum, bu çınar ağacının farklı dalları var ama köke hizmet ediyor. Biz bir yaprağının bile düşmesini istemiyoruz" Kalkınma Bakanı Müslüm Doğan, "Bu ülkeyi ben bir çınar ağacına benzetiyorum, bu çınar ağacının farklı dalları var ama köke hizmet ediyor. Biz bir yaprağının bile düşmesini istemiyoruz" dedi. Doğan, İzmir'deki temasları kapsamında geçen hafta bir grubun saldırısına uğrayan HDP Karabağlar ilçe teşkilatı ve Pirsultan Abdal Kültür Derneği Karabağlar Şubesini ziyaret ederek, yetkilileriyle görüştü.Bakan Doğan, saldırılardaki amacın provokasyon şartlarını yaratıp insanlar arasındaki bağları zayıflatmak olduğunu belirtti.Pirsultan Abdal Kültür Derneği Karabağlar Şubesi Başkanı Elif Balkır'ın, saldırıların belli bir grup tarafından yapıldığını söylemesi üzerine Kalkınma Bakanı Doğan, bu kişilerle görüşülmesini isteyerek Alevi inancının barıştan başka bir felsefesi olmadığının anlatılması gerektiğini vurguladı.Bu kişilerle görüşülmesi halinde provokasyonların önlenebileceğine inandığını ifade eden Doğan, şöyle konuştu: "O insanlara ulaşalım. Hiçbirimizin birbiriyle sorunun olamayacağını eşit yurttaşlık temeliyle birlikte mücadele verebileceğimizi dahi bildirin, bence konuşmakla çözülebilecek, onları da sakinleştirin. Onlara da durumu anlatın, bizim bir savaş taraftarı olmadığımızı, savaşın tarafı olamayacağımızı, yoksul çocuklarının ölmemesini istediğimizi anlatın. Bu ülkeyi ben bir çınar ağacına benzetiyorum, bu çınar ağacının farklı dalları var ama köke hizmet ediyor. Biz bir yaprağının bile düşmesini istemiyoruz. Yani Sivaslı olsun, Çorumlu olsun, Yozgatlı olsun ortak vatanımızın insanları, bizim paylaşamayacağımız hiçbir sorunumuz yok. Demokrasiyi herkese istiyoruz, barışı herkese istiyoruz, özgürlüğü herkese istiyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Müslüm Doğan Karabağlar İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title