Haberler

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Ağabeyini Kaybetti

Güncelleme:

Bingöl Devlet Hastanesi'nde solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gören Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın ağabeyi Cemal Yılmaz hayatını kaybetti.

Bingöl Devlet Hastanesi'nde solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gören Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın ağabeyi Cemal Yılmaz(53) kurtarılamadı. Cemal Yılmaz'ın cenazesi dün gece kardeşi Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın da katılımıyla aile mezarlığında defnedildi.

SOLUNUM YETMEZLİĞİ NEDENİYLE HAYATINI KAYBETTİ

Avusturya'da uzun süre bir otomotiv şirketinde çalıştıktan sonra kansere yakalanan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın ağabeyi Cemal Yılmaz 1.5 yıldan bu yana Türkiye'deki çeşitli hastanelerde tedavi gördükten sonra memleketi Bingöl'de Devlet Hastanesi'ne yatırıldı. Evli ve 2 çocuk babası Cemal Yılmaz, dün saat 21.30'da solunum yolu yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi.

HABERİ ALIR ALMAZ GELDİ

Ağabeyinin öldüğü haberini alan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, uçakla Muş'a oradan da karayolu ile dün gece Bingöl'e geldi.

DÜN DEFNEDİLDİ

Selahaddin Eyyübi Camii'nde cenaze namazı kılınan Cemal Yılmaz, saat 23.00'te Düzağaç Asri Mezarlığı'nda defnedildi. Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın yanı sıra anne Saadet Yılmaz da cenazeye katılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cevdet Yılmaz Cemal Yılmaz Avusturya Bingöl Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

batmanlı:

KARDEŞ OĞUL ACISI NEDİR GÖRÜN BAKALIM HEY AKP MİLETİN HER GÜN İÇİ YANIYOR ASKERİMİZ POLİSİMİZ GERİLAMIZ HEPSİDE ACIDIR SEN Bİ SEFER YAŞIYON HALK HERGÜN O ACIYI YAŞIYOR AMA NERDE O VİCAN SİZDE AMA YİNEDE ALAH RAHMET EYLESİN MEKANI ENET OLSUN

4
4
yanıtYanıtla
ARSLAN:

HABER YAYINA GİRELİ 1 SAAT OLMUŞ HER KONUDA YORUM YAZANLAR DAHİL KİMSE BAŞSAĞLIĞI BİLE DİLEMEMİŞ . ACABA AKP DENEN YAPI KENDİ İLE GURUR DUYUYORMUDUR ?MİLLETİ NE HALE GETİRDİNİZ HERKES BİRBİRİNDEN NEFRET EDİYOR . BAŞBAKNLIK KOLTUĞUNDA OTURAN KİM OLURSA OLSUN ÖNCE BU NEFRETİ ÇÖZMELİ OY KAZANACAĞINI ZANNEDEREK KENDİ DÜŞMANLARINA NEFRET, KÖRÜKLERSENİZ. MİLLEİTN NEFRETİ HEPİNİZİ GÖMECEK HEMDE MİLLEİTN YARISI İLE BİRLİKTE. BU PATLAMADAN KURTULACAĞINI SANAN APTALLAR İLK SIRADA SİZ VARSINIZ

2
5
yanıtYanıtla
kürt kökenli:

çokta tın nede akp li

1
4
yanıtYanıtla
firat dicle:

bakan efendi Allahin emriyle ölen kardesi icin üzüldügü kadar bu savasta ölen asker polis icin üzülseydi belki bu savas dururdu bakin ölüm ne kadar acidir ki bakan efendinin kardesi Allahin emriyle ölmüs birde bombalarla parcalanan halkin cocuklarini düsün bakan efen o ana babalarin cigeri yaniyor sen belki terlemiyorsun bile

4
0
yanıtYanıtla
çewlik12:

Zor gününde yanında bulacağın senin halkındır Cevdet . Yol yakınken doğru yolu bulursun inşallah. Rabbim sabır versin yerini cennet etsin.

3
1
yanıtYanıtla
halit yilmazMobil-ANDROID:

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun ailesine rabbim sabir versin.

2
1
yanıtYanıtla
coşkun:

Allah Rahmet etsin. . Kardeş acısı zordur. . SABIRLAR OLSUN. . .

2
1
yanıtYanıtla
Altay:

Allah Rahmet eylesin ailesine sabırlar ihsan eylesin.

2
1
yanıtYanıtla
DADAŞ:

ALLAH RAHMET ETSİN

1
1
yanıtYanıtla
Rabbim rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin kardeş acısı zordur. Mobil-ANDROID:

deniz

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title