Haberler

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Bolu'da

AK Parti Merkez İlçe Kongresi’ne katılmak için Bolu’ya gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Merkez İlçe Kongresi'ne katılmak için Bolu'ya gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'la birlikte Gümrük Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, AK Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Ali Ercoşkun, AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek'in bulunduğu ziyarette, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bakan Cevdet Yılmaz'dan taleplerde bulundu.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Bugüne kadar götürüp de hayır denilen bir projenin olmaması bizleri umutlandırıyor. Uzun zamandır bir çalışma içindeyiz. Şehrin ortasından geçen D-100'ü güneye alma projemiz var. Benim Belediye meclis üyesi olduğum zaman planladığımız bir yol. Karayollarına onaylattık. Şu an yolun açılmasına başlanması lazım. Bu konuda desteğini bekliyoruz. Şehrin içerisinde 10 kilometrelik bir yaşam merkezi haline gelecek. Bu da dünyada ilk olacak. Bu konuda şu anda sonuç aşamasındayız" dedi.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz da sıcak karşılama ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, "Bolu'ya çok ciddi yatırımlar yapıldı. Alt yapı yatırımları yapıldı. En son doğalgazla ilgili çalışma belirli bir yere geldi. Bütün bunlarla birlikte Bolu artık yaşanabilir bir şehir. Bunun sonuçlarını inşallah önümüzdeki dönemlerde göreceğiz. Biz Bolu'da bazı ölçümler yapıyoruz. Bolu'da mutluluk düzeyi Türkiye ortalamasının oldukça üstünde. Aynı şekilde kamu hizmetlerinde de ortalamanın oldukça üstünde bir şehir. Yönetimde istikrar çok önemli. İstikrarlı bir yönetim birlik beraberlik içinde yapılan çalışmalar önemli. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca, Ankara'ya gittiğimde Bakanlık içinde taleplerinizi yakından takip edeceğiz" diye konuştu. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Alaaddin Yılmaz Cevdet Yılmaz Ak Parti Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title