Haberler

Kalkan: "Bizimle Yürü Malatya"

Dün aday listelerinin açıklanmasından sonra, siyasi partilerin de milletvekili adayları netlik kazandı.

Dün aday listelerinin açıklanmasından sonra, siyasi partilerin de milletvekili adayları netlik kazandı. MHP Malatya Milletvekili Adayı Hakan Kalkan, partisine ve Malatyalılara teşekkür ederek, "Ülkem için, memleketim Malatya için, partim MHP için 'Bizimle Yürü Türkiye… Bizimle Yürü Malatya" dedi.

2015 Milletvekili Genel Seçimleri'nde ilk aşama olan aday belirleme sürecinin tamamladığı ifade eden MHP Malatya Milletvekili Adayı Hakan Kalkan, siyasi partilerin adaylarının artık belli olduğunu dile getirdi. Kalkan, "Öncelikle kamudaki görevimden istifa ederek çıktığım bu ulvi yolda, bana desteklerini ve hayır dualarını esirgemeyen ailem, Milliyetçi Hareket Partisi'nden büyüklerim ve yol arkadaşlarım olmak üzere, yine bugüne kadar bana her fırsatta destek olan sevgili hemşerilerim ve değerli basın mensuplarına da teşekkürü bir borç bilirim" ifadelerini kullandı.

"ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN?"

"Ülkem son derece önemli ve kritik bir seçime hazırlanıyor. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizler inandık, başaracağız ve aynı inancı siz değerli vatandaşlarımızdan da bekliyorum" diyen Milletvekili Adayı Kalkan, konuşmasına şöyle devam etti:

"Vatanın bölünmez bütünlüğüne kasteden bir anlayışa, yolsuzluklara geçit veren bir anlayışa, yoksulluğu engelleyemeyen bir anlayışa vatandaşlarımızın 'dur' demesine sadece iki ay var. Sevgili vatandaşlarım, değerli hemşerilerim, aday adaylığı süresince tüm temaslarımda altını çizerek söylediğim gibi, 'Şimdi değilse ne zaman?' Kutlu davamızın gösterdiği yolda, ülkemize artık rahat bir nefes aldırabilmek için, vatandaşlarımızın yarın kaygısı yaşamaması için dimdik yanınızdayız."

"BAYRAĞIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ"

Hakan Kalkan, "Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'ne vereceğiniz destek ile al bayrağımıza sahip çıkacağız, bayrağımızı vatanın her köşesinde dosta güven, düşmana ise korku salacak şekilde dalgalandıracağız. Kutsal vatan toprağımızdan vazgeçmeyeceğiz, vazgeçenlere göz yummayacağız. Maneviyat dolandırıcılığına tavır koymanın zamanı geldi de geçiyor. Milli ve manevi değerlerimize Milliyetçi Hareket Partisi'nin sahip çıkacağını, rüşvetçileri, yolsuzluk çetelerini, haram lobisini bizim durdurabileceğimizi, doğru adresin MHP olduğunu her fırsatta anlatmaya devam edeceğiz. İlkeli, inançlı ve kararlı liderim Devlet Bahçeli'nin söylediği gibi 'Bizimle Yürü Türkiye.' Ülkem için, memleketim Malatya için, partim MHP için 'Bizimle Yürü Türkiye. Bizimle Yürü Malatya" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Hakan Kalkan Türkiye Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title