Haberler

Kalite Tutkunlarına Sabri Özel'den İndirim Kampanyası

Güncelleme:

Kendine özgü tasarım çizgisi ve kaliteli malzemesiyle uzun yıllardır erkek klasik giyimde adından söz ettiren Sabri Özel, 2013- 2014 kış koleksiyonunda geçerli %35 + %10 kış indirimiyle alışveriş keyfinizi ikiye katlıyor.

Sezonun tüm renklerine hakim trikoları, dirsekte yama detaylı kazakları, V yaka klasik kesim ceketleri içeren zengin koleksiyonuyla Sabri Özel fark yaratıyor.

Sabri Özel'den 2014 kış sezonuna çok özel bir koleksiyon

Klasik kesimlerindeki güçlü tasarım yönü, vücudu saran fit formlu takımları ve yılın en hit renklerini kullanarak hazırlamış olduğu kış koleksiyonuyla göz dolduran Sabri Özel; gömleklerindeki sadeliği ve ceketlerindeki asil duruşuyla benzerlerinden ayrılıyor.

Sabri Özel ceketlerinde; ince kırçıl detaylarıyla koyu lacivert, kahverengi ve siyah renklerine elegan bir tarz kazandırarak, dikey çift düğmeleriyle de uyumlu bir görünüm elde ediyor. Gömleklerinde düz renklerde beyaz, su mavisi, uçuk pembe ve gri gibi zengin bir renk çeşitliliği sunan Sabri Özel; kazaklarında balıkçı tarzı ve V yaka formlarıyla öne çıkıyor.
Türkiye çapındaki tüm mağazalarında geçerli olacak özel indirim avantajları sunan Sabri Özel'in kış koleksiyonunda yer alan eşsiz modellerine siz de sahip olabilir ve şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sabri Özel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title