Haberler

Kalfaoğlu ve Tarancı Çiftinin Mutlu Günü

Ankara Giyim Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Klf For You Kadın Giyim Markasının Sahibi Ömer Kalfaoğlu ile Ünlü Şair Cahit Sıtkı Tarancı'nın Torunu Avukat Duygu Tarancı Şık Bir Nikah Töreni ile Evlendiler.

Ankara Giyim Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve KLF For You kadın giyim markasının sahibi Ömer Kalfaoğlu ile ünlü şair Cahit Sıtkı Tarancı’nın torunu avukat Duygu Tarancı şık bir nikah töreni ile evlendiler.

Cüzdan geline

Sheraton Otel’de gerçekleşen nikah törenine Eski Meclis Başkanı Köksal Toptan, Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Giyim Sanayicileri Canip Karakuş’un yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Konukların salonda yerlerini almasıyla alkışlar eşliğinde nikah masasına gelen Kalfaoğlu ve Tarancı çiftinin mutlulukları görülmeye değerdi. Gecede çiftin şahitliklerini Köksal Toptan, Zafer Çağlayan, Canip Karakuş’la birlikte damadın amcası Salih Ensarioğlu ve Ünal Erkan üstlendi. Karşılıklı imzaların atılmasının ardından Toptan, Kalfaoğlu ve Tarancı çiftine mutluluk dileyerek, evlenme cüzdanını geline verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title