Haberler

Kalemoğlu ve Çiçekli'ye 11 Kilometrelik Sıcak Asfalt

Güncelleme:

İl genelinde asfalt çalışmalarına aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes'e bağlı Kalemoğlu ve Çiçekli Mahalleleri'nin yolunu sıcak asfaltla kaplıyor.

Gördes- Akhisar yolunun Kalemoğlu ve Çeçekli Mahalleleri ayrımından başlayan çalışmayla Çiçekli Mahallesi'ne kadar 11 kilometre asfalt atılacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin il genelinde başlattığı asfalt hamlesiyle uzun yıllardır asfalt görmeyen mahalle yolları asfalta kavuşmaya devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde gerçekleştirilen çalışmalarla Manisalı vatandaşlar daha konforlu ve güvenli bir ulaşım sağlayabiliyor. Bu kapsamda Gördes'e bağlı Kalemoğlu ve Çiçekli Mahallelerinin yolunda sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Gördes-Akhisar yolunun Kalemoğlu ve Çeçekli Mahalleleri ayrımından başlayan çalışmayla Çiçekli Mahallesi'ne kadar 11 kilometre asfalt atılacak. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatlarıyla mahalle yollarımızda asfalt çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu kapsamda Kalemoğlu ve Çiçekli mahallelerimizde de sıcak asfalt uygulaması için çalışmalarımızı başlattık. Sıcak asfalt öncesi ekiplerimiz yolda temel çalışması gerçekleştirdi. Yolun tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlarımız daha konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilecekler" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çiçekli Akhisar Gördes Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title