Haberler

Kaleci Fevzi'nin Annesi Toprağa Verildi

Güncelleme:

Muğla'nın Menteşe ilçesi Göktepe yolunda aracı uçuruma uçması sonrası araç içinde yanarak hayatını kaybeden Beşiktaş'ın ve Milli takımın eski kalecisi Fevzi Tuncay'ın annesi Gülşen Tuncay (61) toprağa verildi. Eski Milli kaleci annesinin cenazesinde hazır bulunurken, Beşiktaş Kulübü adına katılım olmadı ve çelenk de gönderilmemesi dikkat çekti.

ESKİ FUTBOLCULAR KATILDI

Çarşamba günü öğle saatlerinde Menteşe ilçesi Göktepe yolunda 03 VY 013 plakalı aracı ile yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlanan Fevzi'nin annesinin kullandığı otomobil kaza sonrası alev almıştı. Araç içinde sıkışan ve kurtarılamayan Gülşen Tuncay bugün toprağa verildi. Milli kalecinin annesinin cenazesine Beşiktaş Kulübü tarafından temsilci veya çelenk gönderilmezken, Muğla Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Onur Emgin, Menteşe Belediye Başkan Vekili Murat Gökalp, Muğlaspor Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu, Muğlaspor'un eski kulüp başkanları ve eski futbolcular katıldı.

Gülşen Tuncay'ın cenazesi, Menteşe ilçesi Kurşunlu camiinde Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından şehir yeni mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fevzi Tuncay Göktepe Menteşe Muğla Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (9)

BIDE GSYE:

VEFASIZ DERLER!!

5
5
yanıtYanıtla
babanız beşiktaş:

ALLAH RAHMET EYLESİN KARTAL YÜREKLİ ADAM

8
0
yanıtYanıtla
insan olsun:

Başın sağ olsun güzel insan allah rahmet eylesin yazıklar olsun Beşiktaş camiyasini bir beşiktaşlı olarak söylüyorum yalanmi arkadaşlar

3
0
yanıtYanıtla
mesut:

Paran bitince kimse bakmaz yüzüne

2
0
yanıtYanıtla
adam:

eskiden kaleci olacam desem babam öldürürdü, mesleğe bak , kaleci. hey allahım ne günlere kaldık

1
0
yanıtYanıtla
zzzzzz:

he he cok komik yorum

yanıt0
yanıt0
MÜŞTEBA KARAMANOĞLU:

Allah rahmet eylesin Cennet mekan olsun . Merhumeye Allah tan rahmet eş dost tanıdık akrabalarına başsağlığı ve sabırlar dilerim

1
0
yanıtYanıtla
HER FANİ ÖLÜMÜ TADACAKTIR.:

Allah rahmet eylesin feci bir şekilde ölüm olmuştu trafik kazasında yanarak. Allah ölümün en hayırlısını versin tüm kullarına. Fevzi Tuncay a da Allah sabır versin başısağolsun kolay değil bir insanın annesini kaybetmesi ama elden ne gelir hepimiz gideceğiz bir gün kader ölüm haktan.

0
0
yanıtYanıtla
malatyasporlu kenan:

başın sagolsun kardeşim nede olsa malatyamıza hizmeti var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title