Haberler

Kaleci Alişan: "İnşallah gücümüzü ortaya koyarak hedeflerimize ulaşacağız" -

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde sezon hazırlıklarını sürdürdü.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Fikret Yılmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular, koşunun ardından kondisyon hareketleriyle çalışmayı tamamladı.

Antrenman öncesi mor beyazlı ekibin kalecisi Alişan Şeker, AA muhabirine, Orduspor'da ikinci sezonunu geçirdiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Geçen yıl şampiyonluk yaşamak için geldiğimi söylemiştim. Geçen sezon hiç kimse bize şampiyonluk gözüyle bakmıyorken biz lig boyunca hep üst sıralarda olmayı başardık. Bu sene de aynı görüşteyim. Geçen sezon Süper Lig'i kıl payı kaçırmıştık. Bu sezon inşallah yarım kalan bu işimizi tamamlayacağız. Hedef takım olmak da istemiyoruz açıkçası. Geçen yıl hep zirvede götürdük ama Süper Lig'e çıkamadık. Nasip değilmiş. 71 puan toplamamıza rağmen bir üst lige çıkamadık. Bunun da üzüntüsünü halen yaşıyoruz. İnşallah gücümüzü ortaya koyarak hedeflerimize ulaşacağız."

- "Takımda arkadaşlık çok güzel"

Takımda çok güzel arkadaşlık ortamı bulunduğuna işaret eden Şeker, "Takıma yeni katılan 13-14 arkadaşımız hepsi pırlanta gibi. Herkes birbirleriyle uyum sağladı. İnşallah bu durum kamp süresince de devam eder. Umuyorum geçen yıl ki arkadaşlığı hep birlikte yeniden yakalarız" dedi.

-Teknik direktör Fikret Yılmaz

-Alişan Şeker

Kaynak: AA / Spor

Kemal Yazıcıoğlu Fikret Yılmaz Orduspor Alişan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title