Haberler

Kale İlçesinin Yolları Yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kale ilçesinde yeni yol açma çalışmaları ile asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kale ilçesinde yeni yol açma çalışmaları ile asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Malatya'nın bütün ilçelerinde yol hizmetlerini sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kale ilçesinde de çalışmalarına devam ediyor. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Kale İlçesini, Pütürge İlçesine bağlayan 32 kilometre uzunluğundaki grup yolunun geçen yıl 9 kilometresini asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl da yolun 6 kilometresini asfaltladığı, geriye kalan 16 kilometrelik bölümde ise çalışmaların sürdüğü belirtildi. Açıklamanın devamında, "Büyükşehir Belediyesi Kale ilçesi Çanakçı ve Sarıot Mahalleri arasında, 2 kilometre uzunluğunda 6 metre genişliğinde yeni bir yol açtı. Açılan yolun bin 800 metrelik kısmını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri kalan 200 metrelik kısımda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Mahmut Dursun Mahallesi'nde de 4 kilometrelik asfalt çalışmasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, Tepebaşı Mahallesi'nde 1,5 kilometre, Kumluyazı'da da 3,5 kilometrelik asfalt çalışması yaptı. Halen Sarıot Mahallesi'nde asfalt çalışmalarını sürdüren ekipler, Kale ilçesinde Dedeköy ve Kozluca mahallelerinde de asfaltlama çalışmaları yapacak" bilgisi verildi.

Yapılan asfaltlama çalışmalarını değerlendiren mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını belirterek, Malatya Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler. Yol sorunlarının Büyükşehir Belediyesi tarafından çözüldüğünü ifade eden vatandaşlar, "Kışın mahallelerimizin yolu çok kötü oluyordu. Büyükşehir Belediyemiz şimdi sıcak asfalt seriyor. Bu sorunumuzu çözen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere emeği geçen bütün personellere teşekkür ediyoruz" dediler. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pütürge Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title