Haberler

Kale Grubundan 13 Bin Kişilik Geleneksel İftar Yemeği

Kale Grubu Şirketleri’nin ana kuruluşu Kaleseramik Fabrikaları’nın kuruluşundan bu yana ara vermediği ‘Fabrikalar Geleneksel İftar Yemeği’ Çan barış yolunda düzenlendi.

Kale Grubu Şirketleri'nin ana kuruluşu Kaleseramik Fabrikaları'nın kuruluşundan bu yana ara vermediği 'Fabrikalar Geleneksel İftar Yemeği' Çan barış yolunda düzenlendi.

Kale Grubu Onursal Başkanı Zeynep Bodur Okyay ile eşi Kale Grubu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay'ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeği 13 bin katılımcı ile Çan Barış Yolunda düzenlendi. İftar yemeğinde bir konuşma yapan Kale Grubu Onursal Başkanı Zeynep Bodur Okyay, "Bugün 13 bin kişi burada aynı anda iftar açtık. Kale Grubu bugünlere gelene kadar birçok zorlukla karşılaştı. Fakat yarınlara inandı, ülkenin geleceğine inandı ve bu yolda inancından bir sarsılma olmadan 58 yılı geride bıraktı. 26-27 Temmuzda da geleneksel hale gelen Seramik Bayramımızı coşkuyla kutlayacağız. 60 yıldır her zaman düzenlenen iftar sofralarını İbrahim Bey'in başlattığı gibi bizler de her yıl aynı zamanda devam ettiriyoruz. Gelenekler önemlidir, bizler de bunu eşim ve yöneticilerimiz ile birlikte sürdürme gayeti içerisindeyiz" dedi. İftar yemeği sonrasında eski ramazanları yaşatmak için katılımcılara Hacivat-Karagöz, Meddah, Fasıl ve Ateş gösterileri sunuldu. Patlamış mısır, pamuk helva, şerbet gibi ikramlarda yapıldı. Yemeğe Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, Kale Grubu şirketlerinin müdür ve yöneticileri, çevre ilçelerin kaymakam ve belediye başkanlarının yanı sıra çok sayıda devlet erkanı katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeynep Bodur Okyay Osman Okyay Kaleseramik Çanakkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title