Haberler

Kale Grubu'nun 56. Kuruluş Yıldönümü ve Seramik Bayramı Kutlandı

Türk sanayisinin duayenlerinden Dr.

Türk sanayisinin duayenlerinden Dr. İbrahim Bodur'un, 27 Temmuz 1957 tarihinde temellerini attığı ve Türkiye'nin lider markaları Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim ve Kale'yi bünyesinde barındıran Kale Grubu'nun, 56. kuruluş yıldönümü ve Seramik Bayramı, Çan'da törenle kutlandı.

Kaleseramik Fabrikaları Havuzbaşı Sosyal Tesisleri'nde protokolün, ilçe merkezinde Çanakkale Caddesi'nde de 10 bin kişinin katıldığı iftar yemeği Tasavvuf Müziği dinletisi ile başlayıp Kur'an-ı Kerim okunması ile devam etti. Ardından gerçekleşen törende Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Kale Grubu Onursal Başkanı ve Kurucu Murahhas Azası İbrahim Bodur ile Çanakkale Valisi Ahmet Çınar birer konuşma yaptı. Kaleseramik Fabrikaları'nın Havuzbaşı Sosyal Tesislerinde iftar yemeği ile birlikte düzenlenen törende konuşan Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, kutlamalara 1957'den itibaren Türk sanayisine büyük bir ivme kazandıran Kale Grubu'nun ülke kalkınmasında önemli bir rol üstlendiğini söyledi. ale Grubu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay, "İnsan kaynağımız, köklü geçmişimiz, sanayi ve ticaretteki tecrübemiz, 56 yıldır kol kola yürüdüğümüz bu yolda bize her türlü zorluğu hep birlikte aşacak güç ve cesareti veriyor" diyerek, "Kale Grubu, köklerinden aldığı bu güç ve yeniliğin sağladığı enerji ile daha çok kuruluş yıldönümlerine yürüyecek" şeklinde konuştu.

Kale Grubu Onursal Başkanı ve Kurucu Murahhas Azası İbrahim Bodur ise yaptığı konuşmada, seramik sektöründeki 56 yıllık anılarını anlattı. Kale Grubu'nun bugünlere gelmesinde emeği geçen çalışanlarına, ortaklarında ve bayilerine teşekkür eden Bodur, penye-iplik fabrikasıyla sanayide iş hayatına atıldığını belirterek, "Felsefemizde inanç, çalışmak ve güvenmek vardır. Bunun mutlaka başarmak için çalışmalıyız. Biz de Kale Grubu olarak çalışarak ve başararak geldik" dedi.

Konuşmaların ardından, Kale Grubu'nun 5 yıldan 30, 35'inci hizmet yılını dolduran 278 personeli ile 5 yıldan 35, 40 yıla uzanan bir süreçte Kale Ailesi ile iş ortaklığını sürdüren 47 bayi için kıdem ödülü töreni, 19 bayi için ise ödül töreni düzenlendi. Uzun yıllar Kale Grubu çatısı altında görev yapan Kale Ailesi üyeleri kıdem ödüllerini aldıkları sırada duygulu anlar yaşandı. Ödül töreninin ardından Fabrikalar Cami ve H. Fatma Bodur Camisi'nde Enderun Teravih Namazı'na geçildi. İlerleyen saatlerde ise Kaleseramik Fabrikaları'nın Havuzbaşı Sosyal Tesislerinde "Tasavvuf Musikisi" ve "Türk Sanat Müziği" konseri düzenlendi.

Davetliler, usta sanatçılar Münip Utandı ve Çiğdem Yarkın'ın konserini keyifle izlerken, 01.00'de başlayan açık büfe sahur yemeği ile devam eden program, sahur saatine kadar sürdü.

Kale Grubu'nun 56. yıl kutlama törenine, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski başkanı ve eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut, Bayındırlık ve İskan eski Bakanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, Milli Savunma eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mehmet Vecdi Gönül, Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, TBMM eski Genel Sekreteri ve Kırıkkale eski milletvekili Vahit Erdem, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Muzaffer Kutlu, AK Parti Çanakkale Milletvekilleri Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir, CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Çan Kaymakamı Yakup Tat, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, çevre ilçelerin kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ile Kale Grubu üst düzey yöneticileri, bayileri ve çalışanları ile çok sayıda davetli katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İbrahim Bodur Çanakkale Ak Parti Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title