Haberler

Kale Grubu'ndan 55. Geleneksel Sünnet Töreni

Çan'da Kale Grubu'nun 55.kuruluş yıldönümü ve Seramik Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 130 çocuk erkekliğe adım attı.

Çan'da Kale Grubu'nun 55. kuruluş yıldönümü ve Seramik Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 130 çocuk erkekliğe adım attı.

Sünnet törenine TBMM eski Genel Sekreteri, Kırıkkale eski Milletvekili, Kale Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Vahit Erdem de katıldı. Sünnet çocuklarına altın, kol saati ve kırtasiye malzemeleri hediye edilirken, törende torun İbrahim Bodur Okyay ile annesi Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu'nun Yapı Ürünleri Grup Başkanı Tarık Özçelik, Kale Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Süleyman Bodur ve Hasan Basri Aktan da hazır bulundu. Kale Grubu Kurucusu ve Onursal Başkanı İbrahim Bodur, sünnet töreninde yaptığı konuşmada, "Bu zamana kadar sünnet ettirdiğimiz çocuklar büyüdü, her biri meslek sahibi oldu. Bu yıl da 130 çocuğumuz erkekliğe ilk adımını attı. Sünnet ettirdiğimiz çocuk sayısı 55. yılımızda 14 bin 690'a ulaştı" dedi.

Sünnet şölenine, Çan Kaymakamı Hasan Gözen, Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, çevre ilçe ve beldelerin belediye başkanları ile çok sayıda davetli katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Bodur Vahit Erdem Kırıkkale Çan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title