Haberler

Kale Çayı Projesi Hayata Geçirilecek

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Kale Çayı'nın rehabilitasyon inşaatının yapılması için çalışmaların başladığını söyledi.

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Kale Çayı'nın rehabilitasyon inşaatının yapılması için çalışmaların başladığını söyledi.

2014 yerel seçimleri öncesi seçim beyannamesinde de Kale Çayı'nın yapılması sözünü yerine getireceklerini anımsatan Sertoğlu, mayıs sonu itibariyle ihaleye çıkılacağını belirtti.

Projeyle ilçe sınırlarından geçen ve görüntü kirliliğine neden olan Kale Çayı rehabilitasyonun tamamlanmasıyla ilçenin farklı bir görüntü kazanacağını söyleyen Sertoğlu, böylece insanların kötü kokudan rahatsız olmalarını da engelleyeceklerini ifade etti.

Geçen beş yıllık dönemde belediyeciliği iyi öğrendiğini, borçlarla boğuşan bir belediyeden kurtulduklarını dile getiren Sertoğlu, kalfalık döneminde ise Pasinler'i daha yaşanır bir ilçe yapacaklarını, Pasinler'in bu projeler sayesinde Erzurum'un en güzel ilçeleri arasında yer alacağını belirtti.

Kaynak: AA / Yerel

Fatih Ünsal Pasinler Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title