Haberler

Kale Belediyesi'nden Terör Örgütü Üyeleri İçin Temsili Cezaevi

DENİZLİ'nin Kale Belediyesi, Bayraktepe'ye yaptırdığı kaleyi andıran 2 katlı yapının bodrum katında temsili cezaevi hücreleri oluşturdu.

DENİZLİ'nin Kale Belediyesi, Bayraktepe'ye yaptırdığı kaleyi andıran 2 katlı yapının bodrum katında temsili cezaevi hücreleri oluşturdu. FETÖ ve Pkk'lı mahkumları temsilen cansız mankenler ile oyuncak böcek ve fareler de hücreye konuldu. Belediye Başkanı AK Partili Başkan Hayla, temsili cezaevci ile terör örgütlerine ve üyelerine mesaj verdiklerini söyledi.

Kale Belediyesi, Kepez Mevkii TOKİ Konutları'nın üstünde, ilçenin en yüksek noktasında yer alan bölgede mesirelik alan düzenlemesi yaptı. Bayraktepe olarak bilinen bölgeye üst katı restoran olarak kullanılan kaleyi andıran yapı inşa etti. Kalenin çevresi mesirelik alan olarak düzenlenirken, tepenin adı da Şehit Ömer Halisdemir Tepesi olarak değiştirildi.

Kale Belediye Başkanı AK Partili Erkan Hayla, 2 katlı kalenin bodrum katında da terör örgütlerine ve üyelerine mesaj vermek için temsili cezaevi oluşturulmasını sağladı. Cezaevi hücrelerine terör örgütü üyesi mahkumları temsilen cansız mankenler konuldu. Mankenlere uzun sakal ve bıyıklar takılırken, kadın mahkumlar da yer aldı. Bununla yetinilmeyip, mahkumların cezaevinde yaptıkları ihanetin cezasını kötü koşullarda çektiğini göstermek için hücreye plastik oyuncak böcek ve fareler de yerleştirildi.

Temsili cezaeviyle terör örgütlerinin üyelerine mesaj vermek istediğini söyleyen Başkan Hayla şöyle dedi:

"Ülkemize, bayrağımıza, birlik ve dirliğimize kim göz diktiyse bizim hapishanede yeri var. FETÖ ve PKK mensupları burada yer alıyor. Temsili hapishanemizde, terör örgütlerine mesaj veriyoruz. Teröristlerin gittikleri yolun yol olmadığını, sonlarının böyle olacağını gösteriyoruz" dedi.

Kaleyi ziyaret edenler temsili cezaevini de gezebiliyor.

- Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erkan Hayla Denizli Kepez PKK Politika Güncel Haberler

title