Haberler

Kaldırım ve Yol İşgaline Son"

Kilis Belediyesi, “Yayaya Saygı” projesi kapsamında kentin birçok yerine afişler asarak el ilanı dağıttıProjenin amacı, esnafı ve halkı bilinçlendirerek daha yaşanabilir bir kent ortaya çıkarmak ve çağdaş bir şehir görüntüsü kazandırmak olduğu bildirildi.

Kilis Belediyesi, "Yayaya Saygı" projesi kapsamında kentin birçok yerine afişler asarak el ilanı dağıttı

Projenin amacı, esnafı ve halkı bilinçlendirerek daha yaşanabilir bir kent ortaya çıkarmak ve çağdaş bir şehir görüntüsü kazandırmak olduğu bildirildi.

Kilis Belediyesi'nden yapılan açıklamada, bu konu üzerinde hassasiyetle durulacağı ve gerekli birimleri çalışmalarını sürdüreceğini, Kilisli vatandaşların duyarlı olması istenen proje, vatandaşlar arasında da olumlu karşılandığı ifade edildi.

Kilis Belediyesi Kilis'in yaya öncelikli kent olması ve yayaların daha rahat yürümelerinin sağlanması amacıyla kaldırım işgallerine yönelik çalışma başlattı. Belediye tarafından dağıtılan el ilanlarında "Kaldırımlar yayalar içindir işgal etmeyelim, ettirmeyelim" "Yol ve kaldırımların halkımızca sağlıklı kullanılabilmesi için kaldırım ve yol işgaline son veriniz" şeklinde yazılar astırıldı. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title