Haberler

KalDer, Kalite Deneyimini Ortadoğu ile Paylaşacak

Güncelleme:

Türkiye Kalite Derneği, Ortadoğu Kalite Birliği'nin 5. Uluslararası Kalite Konferansı'na katılacak.

Türkiye Kalite Derneği'nin (KalDer) Ortadoğu Kalite Birliği'nin (MEQA) 5. Uluslararası Kalite Konferansı'na katılacağı bildirildi.

KalDer'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 16-17 Nisan 2013 tarihlerinde Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde düzenlenecek konferansta, KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan, "Türkiye'de Kalite Hareketi"ni anlatacak.

Konferansa, Türkiye'de Ulusal Kalite Ödülü'nü kazanan PETKİM Genel Müdürü Hayati Öztürk ve 2012 EFQM Mükemmellik Ödülü'nü kazanan Bilim İlaç'ın Genel Müdürü Erhan Baş'ın da katılacağı kaydedilen açıklamada, "KalDer'i bir rol model olarak gören MEQA'nın konferansında, ABD, İngiltere, İtalya, Hindistan, Almanya, Suudi Arabistan ve Türkiye gibi birçok ülkeden 22 konuşmacının yer alacağı" ifade edildi.

KalDer'in bilgi birikimini sınır dışına taşıdığı belirtilen açıklamada, KalDer'in kurucu üyesi olduğu MEQA'nın, Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesinde kalite hareketinin büyümesine yardımcı olmayı amaçladığı kaydedildi. - ANKARA

Kaynak: AA / Ekonomi

Türkiye Kalite Derneği Suudi Arabistan Hamdi Doğan Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title