Haberler

Kalbimdeki Deniz 4.Bölüm Fragmanında Entrikalar Tavan Yaptı!

Kalbimdeki Deniz 4.bölüm fragmanı yayınlandı. 4.bölüm fragmanında Deniz entrikalar ile karşı karşıya! 3.bölümde ne oldu ve 4.bölümde neler yaşanacak...

Fox TV'nin çiçeği burnunda dizisi Kalbimdeki Deniz 4.bölümü fragmanı yayınlandı. Kutsi, Özge Özberk'in başrollerini paylaştığı, Aysun Akyüz'ün yönettiği ve Funda Çetin'in senaryosunu yazdığı dizinin 4.bölümü cumartesi akşamı ekranlarda olacak.

KALBİMDEKİ DENİZ KONUSU NEDİR?

Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz ile ona gerçek aşkı tattıracak ve hayat arkadaşı olacak Mirat'ın yolları büyük bir sürprizle kesişir.

KALBİMDEKİ DENİZ 3.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Deniz hamilelik haberiyle alt üst olmuştur. Bu konunun aile ve Mirat arasında kalmasını ister. Ece'den haberi alan Hülya, Alihan'ın bunu öğrenecek olursa Deniz'e geri dönmesinden korkar. Aynı korku Şebnem'i de sarar. Fikriye için ise dedikodu malzemesi çıkmıştır. Mirat'ı kıskanan Fikriye, Deniz'i diline dolayıp entrikaları ile yıldıracaktır.

FİKRİYE DENİZ'E NELER YAPACAK? DENİZ'İN HAMİLELİK KARARI NE OLACAK? ALİHAN OLAN BİTENİ ÖĞRENECEK Mİ?

Kalbimdeki Deniz cumartesi günü Fox TV'de, saat 20.00'da yayında olacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Özge Özberk Kutsi Fox Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title