Haberler

50 Yaşındaki Memurun Kalbi Suruç Patlamasına Dayanamadı

Güncelleme:

Hakkari Orman İşletme Müdürlüğü'nde muhafaza memuru olarak çalışan Nadir Tekçe, Suruç katliamına üzülünce kalp krizi geçirdi. Tekçe, hayatını kaybetti.

Hakkari Orman İşletme Müdürlüğü'nde muhafaza memuru olarak çalışan 5 çocuk babası Nadir Tekçe, Suruç patlamasını kendisine sıkıntı yapınca kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Tekçe, kurtarılamadı.

SURUÇ KATLİAMINA ÜZÜLDÜ

Suruç'ta meydana gelen olaya üzülen Nadir Tekçe (50), sabaha doğru rahatsızlanarak geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Tekçe'nin cenazesi Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tekçe, daha sonra hastaneden alınarak aile kabristanında toprağa verildi. Törene Orman İşletme İl Müdürü Hilmi Akyüz ve tüm çalışma arkadaşları, ailesi ve yakınları katıldı.

AMELİYATLA HAYATA DÖNMÜŞTÜ

Daha önce kalbinden rahatsız olan ve ameliyatla hayata yeniden dönen Tekçe, bu defa daha fazla direnemedi ve Suruç olayına üzülerek hayatını kaybettiği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orman İşletme Müdürlüğü Hakkari Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (64)

OOOO:

İNSAN OLAN BU ACIYIN YAŞAR

9
112
yanıtYanıtla
BÜTÜN HDPKK TERÖRİSTLERİ DİNLESİN:

Molotof atar barış istersin. Pusu kurar barış istersin. Taş atar barış istersin. Provokasyon yapar barış istersin. Dağa çıkar barış istersin. 20 çocuk yapar ekmek istersin. Hırsızlık yapar özgürlük istersin. Töre diyerek katliam yapar anlayış istersin. Elektriği kaçak kullanır devlet bize baksın istersin. Yapılan tesisleri bombalar iş istersin. Feodal yaşar demokrasi istersin. Öğretmeni öldürür eğitim istersin. Doktoru darp eder sağlık istersin. Mühendisi linç eder yol istersin. Açılan kurslara gitmez anadild

38
13
yanıtYanıtla
aaa:

algı operasyonuna bakarmısınız tam bir komedi :)

15
35
yanıtYanıtla
öğretmen:

adam öldü. . . neymiş üzülmüş miş muş möş . . .

28
20
yanıtYanıtla
ADAM OL...:

Keşke şehit cenazesinede uzulseydi de ben kendisine üzüleydim...

17
29
yanıtYanıtla
Kıpçak:

Ateş seni çağırıyor

20
22
yanıtYanıtla
AMEDLİ:

MEKANIN CENNET OLSUN :(

31
7
yanıtYanıtla
Jinda:

bir Ölür bin yaşarız işid değil ecdadı gelse bitiremez Kürtleri.

18
19
yanıtYanıtla
Adiyamanli:

Bende şehid askerimiz için öldü sanmıştım.

14
20
yanıtYanıtla
DE WERE LO LO, LO LO RIZO:

kurré keré, , , , ewji geber bu, , , zéde bıbı, , ,

2
32
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title