Haberler

    Kalben

    Şarkıcı ve söz yazarı Kalben, 21 Mart'ta Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi sahnesinde sevenleriyle buluşuyor.

    Şarkıcı ve söz yazarı Kalben, 21 Mart'ta Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi sahnesinde sevenleriyle buluşuyor.

    Müzik ile ilgilenmeye 8 yaşında annesinin aldığı klavye ile başlayan Kalben, ilk gitarına 14 yaşında sahip oldu.

    17 yaşında burslu olarak girdiği Bilkent Üniversitesi [1] Uluslararası İlişkiler bölümünden 21 yaşında mezun oldu.

    Çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra 2008'de okula döndü ve Medya ve Kültürel Çalışmalar üzerine yüksek lisans yaptı. Anı saklamanın yolları ve yadigarlar üzerine tez verdikten sonra iş bulmak için İstanbul'a taşındı. Universal Pictures [2] bünyesinde marka müdürü olarak başladığı İstanbul yolculuğunda senaryo yazarlığı, editörlük, proje yöneticiliği, reklam yazarlığı, çevirmenlik gibi çeşitli işlerle meşgul oldu.

    Ankara'da ve İstanbul'da, özlemle ve nadiren müzik yapmaya, konser vermeye devam etti. Küresel bir ev konserleri oluşumunun İstanbul ayağında verdiği 30 dakikalık konserden yayınlanan Sadece videosu ile müzik kariyerine resmen başlamış oldu. 2015 yılında yola Berkant Ali İncesaraç ile devam eden Kalben, 2016'nın Şubat'ında kendi adıyla ilk albümünü dinleyicilerle paylaştı. Saçlar, Sadece, Haydi Söyle ve Doya Doya gibi şarkılarıyla kısa süre içinde genç ve çok özel bir neslin sesi, soluğu oldu. Albüm, yılın en çok satan ve dinlenen albümlerinden biri olarak altın plak aldı. Tüm bu başarılar, Kalben ve KA Takımı'nı müzikle Türkiye'nin dört bir köşesine ve birbirinden güzel insanlara götürdü.

    Çeşitli dergilerde yazmaya çizmeye ve müziğini Anadolu'nun en ücra köselerine bile ulaştırmak üzere konserlerine devam eden Kalben'in "Lulu'nun Maceraları" adında bir çocuk kitabı serisi de vardır.

    Detaylar :

    İl : Zonguldak

    İlce : Merkez

    Mekan : Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi

    Mekan Adresi : Merkez

    Başlangıç Saati : 21.03.2017 20: 00: 00

    Bitiş Saati : 21.03.2017 22: 00: 00

    Kategori : Kalben

    Tür : Konser

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Zonguldak İstanbul 21 Mart Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title