Haberler

Kalay Sendika Üyelerine Projelerini Anlattı

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, Bayındır Memur-Sen, Kütür Memur-Sen ve Toç Bir-Sen sendikalarının düzenlemiş olduğu Dünya Kadınlar Günü etkinliğe katılarak, kadınlara karanfil dağıttıktan sonra projelerini anlattı.

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, Bayındır Memur-Sen, Kütür Memur-Sen ve Toç Bir-Sen sendikalarının düzenlemiş olduğu Dünya Kadınlar Günü etkinliğe katılarak, kadınlara karanfil dağıttıktan sonra projelerini anlattı.

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, beraberinde AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, Belediye Meclis Üyesi adayları Canan Çavuşoğlu, Sanem Çöme, Zeliha Kışlabayrak, Osman Turna, İlker Camcı, Ferruh Harçvuran, Hasan Özdemir ve Hasan Uğur ile birlikte Bayındır Memur-Sen, Kütür Memur-Sen ve Toç Bir-Sen sendikalarının düzenlemiş olduğu Dünya Kadınlar Günü etkinliğe katılarak, kadınlara karanfil dağıttı.

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay ve beraberindekiler ilk önce Bayındır Memur-Sen, Kütür Memur-Sen ve Toç Bir-Sen üyelerine karanfil vererek, günlerini kutladı.

Dr. Kalay burada yaptığı konuşmada, "Bugün burada 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte sizlerle beraberiz. Dünya Kadınlar Günü kadınlarımızın sorunlarının tartışıldığı ve onlara çözüm arandığı önemli günlerimizden bir tanesidir. Kadınlarımızın sorunlarının sadece bir güne mahsus olması bizim için doğru değildir. Artık dünyada ve Türkiye'de geldiğimiz noktada kadınlar sosyal hayatın içerisinde önemli bir paya sahip oluyorlar. Siyaset içerisinde kadınların temsil oranı yüzde 4 civarındayken, geldiğimiz noktada yüzde 14'e kadar yükseldi. Kadınlar sosyal hayatın içerisinde her alanda eğitimde, tıpta, sağlıkta, ekonomide, siyasette ve her alanda daha çok gözükmeye başladılar. Bizlerde bu noktada genel merkez ve Başbakanımızın önerileri doğrultusunda şuanda girdiğimiz belediye seçimlerinde meclis üyesi adaylarımız içerisinde kadın temsilcilere önem verdik" dedi.

Konuşmasının ardından Başkan adayı Kalay, sinevizyon eşliğinde, Kent parkı projesi, kent meydanı projesi, Bartın Irmağı ve Rekreasyon Projesi, Çatmaca Kavşağı Projesi, İl Özel İdaresi Kavşağı Projesi, Türbe Yolu Kavşağı Projesi, Devlet Hastanesi Kavşağı Projesi, TOKİ Köprüsü projesi, içme suyu projesi, Bartın imar projesi, doğalgaz projesi, İnkum Tünel projesi, Bartın Ro-Ro Limanı projesi, Çarşı üniversite arası tramvay projesi, prestij cadde projesi, yürüyen merdivenler projesi, Atıksu Arıtma projesi, Katı Atık Bertaraf Tesisi projesi, Dere Islah projeleri, İnkumu Atıksu projeleri, mesire alanları projesi, Aladağ Seyir Tepesi ve Sosyal Tesis projesi, Aladağ Kent Parkı arası Teleferik projesi, Her mahalleye Konsept Park projesi, Yeni Kent Ormanı projesi, Tema Park Projesi, İnkum Sosyal Tesisi ve Seyir Terası projesi, Kültür Merkezi ve Nikah Salonu projesi, El Sanatları Merkezi projesi, Kapalı Semt Pazarları projesi, Yaşlı Yaşam Merkezi projesi, Engelli Yaşam Merkezi projesi, Kadın Konuk Evi projesi, Meslek Edinme Kursları projesi, Toplu Konut Projesi, Belediye Gençlik Merkezi Projesi, Gençlik ve Spor projeleri, Yeni İtfaiye Binası ve Modern İtfaiye Araçları projesi, Tarihi Evlerin Restorasyonu projesi, Evde Bakım Hizmetleri projesi, Katlı Otopark projesi, Aşevi projesi, Hayır Çarşısı projesi, Modern Hayvan Barınağı projesi, Beyaz Masa, Alo Belediye ve E-Belediye projeleri, Kent Konseyi projesini ayrıntılı olarak anlattı. Kalay son olarak, Belediye Meclis Üyesi adaylarını tanıttı. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seyfettin Kalay Ak Parti Bartın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

bir adam1adamgeldi@mynet.com:

Seyfettin Kalay kardeşi Zekai Kalay'ın Hatay SGK il müdürlüğünden neden alındığınıda açıkladı mı? Kendisi iktidar partisinden belediye başkanı adayı, kardeşi ise Hatay SGK il müdürlğü görevinden tenzili rütbe ile alınıyor. İlginç!

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title