Haberler

    Kaka'dan Fenerbahçe'ye Yeşil Işık!

    Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Brezilyalı yıldız futbolcu Kaka için menajerinden yeşil ışık geldi.

    Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Brezilyalı yıldız futbolcu Kaka için menajerinden yeşil ışık geldi. ABD'de Orlando City forması iyen 34 yaşındaki orta saha oyuncusu Kaka'nın da Türkiye'ye gelmeye çok sıcak baktığı gelen haberler arasında.

    Önümüzdeki günlerde ABD'ye gidecek olan Fenerbahçe yöneticisi Hasan Çetinkaya'nın Kaka'nın menajeri Diego Kotscho ile bir araya geleceği ve transferi konuşacakları öğrenildi. Fenerbahçe'nin Hollandalı teknik patronu Dick Advocaat ile sürekli temas halinde olan Hasan Çetinkaya'nın devre arasında orta sahaya takviye yapılması konusunda kendisinden rapor aldığı konuşuluyor.

    Özellikle Alex de Souza'nın takımdan ayrılmasından sonra bir türlü istediği 10 numarayı bulamayan Fenerbahçe Yönetimi'nin Ocak ayı transfer döneminde bu transferi bitirmesi bekleniyor. Kaka'nın Orlando City ile sözleşmesi 31 Aralık 2017 tarihinde sona eriyor. Bu nedenle Orlando yönetiminin transfere engel olmayacağı konuşuluyor.

    Zaten Kaka da Türkiye'ye gelmek için gün sayıyor. Daha önceki yıllarda Fenerbahçe'nin teklifini geri çeviren Kaka'nın bu kez geleceği öğrenildi. Takvim'in haberine göre Kaka'nın Türkiye'de çalışan eski Fenerbahçeli Roberto Carlos'tan Fenerbahçe ile ilgili sürekli bilgi aldığı bildirildi.

    Roberto Carlos'un Kaka'ya, "Hiç düşünmeden Türkiye'ye git. Orada kariyerinin en mutlu günlerini geçireceğinden hiç şüphen olmasın" dediği öğrenildi.

    KAKA, 46 MAÇIN 45'İNE 11'DE BAŞLADI

    Orlando City forması giyen Kaka, iki sezonda takımıyla 46 maça çıktı ve bu 46 maçın 45'i ilk 11'de. Kaka, ABD'deki kariyerinden önce Sao Paulo, Milan ve Real Madrid formaları giydi. Kaka, Milan'da 289 maçta 103 gol atarak kariyerinin en başarılı dönemini geçirdi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Fenerbahçe Türkiye Kaka Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title