Haberler

Kahvehane Uyuşturucu Yuvası Çıktı

Adana polisinin koç başı ile kapısını kırıp girdiği kahvehane uyuşturucu yuvası çıktı.

Adana polisinin koç başı ile kapısını kırıp girdiği kahvehane uyuşturucu yuvası çıktı. Kahvehanede 38 paket kokain ve 78 paket esrar ele geçirilirken, Adana ve Mersin'deki operasyonlarda toplam 11 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Sucuzade Mahallesi'ndeki bir çay ocağında uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarı üzerine iş yerine operasyon düzenledi. Ekipler, kapı kilitli olduğu için koç başı kullanarak içeriye girmeye çalıştı. Bu sırada iş yerinin arka kapısından kaçmaya çalışan A.U, E.Y, S.B. ve S.S., bölgede önlem alan ekipler tarafından yakalandı. İş yerinde yapılan aramada 38 paket kokain, 78 paket esrar ve 2 bin 100 lira ile ruhsatsız 3 pompalı tüfek ele geçirildi. İş yerindeki sokağı farklı açılardan gösteren güvenlik kamerası sistemi ise dikkat çekti. Şüphelilerin güvenlik kamerasını polis baskınına karşı kullandığı belirtildi.

Ayrıca Baklalı Mahallesi'nde C.Ş'nin kullandığı otomobilde yapılan aramada aracın LPG tankında 7 kilo 600 gram esrar bulunurken, Dağlıoğlu Mahallesi'nde ise M.E. idaresindeki otomobili durdurup bagajını arayan ekipler 20 kilo 390 gram esrar ile ruhsatsız bir pompalı tüfek ele geçirdi. Yenibey Mahallesi'nde ekiplerin sokakta yakaladığı N.S'nin üzerinden ise 4 paket eroin çıktı.

Mersin'de ise farklı adreslere operasyon düzenleyen ekipler, uyuşturucu madde ticareti yaptığı ileri sürülen C.Ç, K.A, M.İ. ve Y.G'yi gözaltına aldı. Operasyonlarda yakalanan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden S.B, S.S. ve Y.G. serbest bırakılırken, diğer 8 kişi tutuklandı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adana Emniyet Müdürlüğü Seyhan Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title