Haberler

Kahvehane Baskınında Yaralanan Baba Kurtarılamadı

Güncelleme:

Aydın'da, cezaevinde tutuklu bulunan oğlunu ziyarete geldiği sırada oturduğu kahvehanede silahlı saldırıya uğrayan baba kurtarılamadı.

Aydın'da, cezaevinde tutuklu bulunan oğlunu ziyarete geldiği sırada oturduğu kahvehanede silahlı saldırıya uğrayan baba kurtarılamadı.

Geçtiğimiz Temmuz ayında Sultanhisar'da motosiklet gürültüsü yüzünden akraba olan iki aile arasında başlayan tartışma cinayetle sonuçlanmış, Nazilli'ye taşan olayda Aytaç Ot isimli şahıs pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybetmişti. Cinayet zanlısı olarak da Vedat G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konulmuştu.

Dün öğle saatlerinde Vedat G'yi ziyarete gelen babası Celal Göz, Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi karşısındaki bir kahvede oturduğu sırada önceki olayda hayatını kaybeden Aytaç Ot'un babası Bedri O. tarafından silahlı saldırıya uğramıştı. Saldırıda Celal Göz ile birlikte kahvede oturmakta olan Ziyaettin T. (54) isimli bir müşteri yaralanmıştı.

Aydı Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi altına alınan baba Celal G., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sultanhisar Nazilli Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title