Haberler

Parası Çıkışmayan Adam Kahvaltı Salonunu Yakmaya Çalıştı

Güncelleme:

Samsun'da kız arkadaşıyla gittiği kahvaltı salonunda, parası yetmediği için kimliğini rehin veren İsmail A. "aşağılandım" diyerek salonu yakmak istedi.

Samsun'da İsmail A., isimli bir vatandaş, kız arkadaşıyla gittiği kahvaltı salonunu birbirine kattı. Salonda parası yetmediği için kimliğini rehin veren İsmail A., bu nedenle görevlileriyle tartıştığı kahvaltı salonunu benzin döküp yakarak kaçmaya çalıştı.

KÜÇÜK BİR BİDON BENZİNLE KAHVALTI SALONUNA GELDİ

Olay, dün İlkadım İlçesi Kazımkarabekir Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre alkollü olan İsmail A. bir benzin istasyonundan küçük bir bidona benzin alıp Ş.K.'ya ait kahvaltı salonuna gidip masaya oturdu. İsmail A., daha sonrada çalışanlara kahve ve fındık istediğini söyledi.

"ÜZERİME GELMEYİN" DEDİ SALONU ATEŞE VERDİ

Elindeki bidonun içindeki benzini oturduğu masaya ve sandalyelere döken İsmail A., çalışanlara 'üzerime sakın gelmeyin' deyip ateşe verip, olay yerinden taksiye binerek kaçtı. Çalışanlar yangını büyümeden söndürüp olayı polise bildirdi.

"KIZ ARKADAŞIMIN YANINDA AŞAĞILADILAR. BU NEDENLE YAKTIM"

Şikayet üzerine araştırma başlatan polis, şüphelinin kaçtığı taksinin plakasından yola çıkarak adresini tespit etti. Bugün İsmail A.'nın İlkadım İlçesi Kıran Mahallesi'ndeki evine baskın yapan polis şüpheliyi yakalayıp gözaltına aldı. Şüpheli ifadesinde, "İki ay önce kahvaltı salonuna kız arkadaşımla gidip yemek yedik. Hesabı ödemeye param yetmediği için kimliğimi verdim. Beni kız arkadaşımın yanında aşağıladılar. Bu nedenle yaptım" dedi.

DENETİMLİ OLARAK SERBEST BIRAKILDI

Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen şüpheli savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kazımkarabekir İlkadım Samsun Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (23)

Baltazar:

Vay AYI Vay

21
2
yanıtYanıtla
cihanMobil-ANDROID:

paran yoksa gitmeseydin paşam kesene göre yeseydin millet senimi besleyecek. kizlara atin tutun sonra cebe eli attiginda para cikmayinca millete salça olun ne kolay is

9
0
yanıtYanıtla
cenk:

beyinsiz orada mahcup olmakdansa hesabini daha önce yapsaydinya

7
0
yanıtYanıtla
CumhurmobilWeb@haberler.com:

Delikanlı almış manitayı gelmiş mekana hiç parası olmasada gerçek esnaf sonra bırakırsın der

5
1
yanıtYanıtla
Ensar.Mobil-ANDROID:

hakkaten ayı. paran yok ne işin var orda. Git çay simit ye.

6
0
yanıtYanıtla
KaradenizliMobil-IOS:

Ulan rezil herif herifliğide kalmamış ya çalış cebinde para olduğu zaman kız Arkadaşını davet edersin

4
1
yanıtYanıtla
.Mobil-ANDROID:

tipinde meymelet yok

4
1
yanıtYanıtla
77mobilWeb@haberler.com:

adanayı gösterdiniz samsun geri kalırmı hemmencecik geldi

5
0
yanıtYanıtla
hangi akla hizmet yapiyorsunMobil-ANDROID:

bi sorsan.masada fiat listesi yokmuydu.yada sevgilinle beraber bulasik yikasaydin yokmuydu.-BEDAVA PEYNIR SADECE FARE KAPANINDA VARDIR.

3
2
yanıtYanıtla
seyyid:

bu ayi yontulmamis kis uykusunda uyandi karni acikmis

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title