Haberler

Kahtalı: "Sivil Bir Anayasa Yapacağız"

AK Parti seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantılarına devam ediyor.

AK Parti seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantılarına devam ediyor. AK Partililer son olarak TOKİ Yavuz Selim Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Burada konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, "Sizlerin desteğiyle ilk defa sivil bir anayasa yapmış olacağız" dedi.

Mahalle toplantısının açış konuşmasını yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Biz hiçbir zaman yapmayacağımız şeylerin sözünü vermeyiz. 2002'den beri yola çıkmış bu hareket, ülkeyi diğer ülkelerin hayal bile edemediği noktaya getirdi" diye konuştu.

Yavuz Selim Mahallesi'nde konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, "Recep Tayyip Erdoğan'la 12 yıllık bir süre içerisinde 9 seçimi birlikte geçirdik. Bunların üçü genel, üçü yerel, 2 referandum ve bir cumhurbaşkanlığı seçimiydi. Bunların tamamında Malatya halkı bizlere bir öncekinden daha fazla destek verdi. Bizlerde bu desteklerinden dolayı Malatyalıların yüzlerini hiçbir zaman yere baktırmadık, bundan sonra da baktırmayacağız. Hep darbelerin getirdiği anayasalarla yönetildik. Allah'ın izniyle ve sizlerin desteğiyle ilk defa sivil bir anayasa yapmış olacağız" diye konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin de, "Biz halkın diliyle konuşuyoruz. Siyaset zamanı farklı bir dil, oyu aldıktan sonra farklı bir dili hiçbir zaman kullanmadık. Tüm teşkilat olarak ortak dil kullanıyoruz. Ama diğer siyesi partilere bakıyorsunuz farklı bir dille konuşuyorlar. 1923'den 1950'ye kadar CHP iktidardaydı. CHP'ye oy verenlerin bile kabul etmediği bir anlayışla ülke idare etmeye çalıştılar. 1950'den sonra bunlara iktidar yüzü haram oldu, bundan sonra da haram olacak. Millete rağmen siyasetin yapılmayacağını bu sığ düşünceli insanların, Kılıçdaroğlu'nun, yerelde siyaset yapanların, tüm aday adaylarının bilmesi lazım. Milletin inancıyla, kültürel yapısıyla mücadele edeceğine dair ahlaksızca, fütursuzca, pervasızca laflar ediyorlar. Siz kimsiniz, bu ülkenin toprağını, havasını, suyunu teneffüs ettiyseniz, ecdadımızın kanlarıyla sulamış olduğu bu toprakların evladıysanız köklerinize dönmek zorundasınız" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Kahtalı Yeşilyurt Ak Parti Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title