Haberler

Kahtalı, Arapgir ve Arguvan Teşkilatlarını Ziyaret Etti

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Arguvan ve Arapgir teşkilatlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kahtalı beraberinde İl Başkan Yardımcısı Nadir Çalık, İl Yönetim Kurulu Üyesi Selim Pilten, Şevket Güneş ve partililerle beraber ilçe teşkilatları ile istişarede bulundu.

Kahtalı, yaptığı açıklamada Malatya'nın her seçimde farklı olduğunu ifade ederek, "Malatya teşkilatı, AK Parti'nin kuruluşundan bugüne Genel Merkezimiz tarafından her zaman takdir edilen teşkilatlardan olmuştur. Teşkilatlarımızın birlik ve beraberliği, bütünlüğü bugüne kadar ki başarımızda önemli rol oynamıştır. Bundan sonra da bu duruşumuzu devam ettirmeliyiz" dedi.

AK Parti iktidarında hiçbir vatandaş kendini ikinci vatandaş olarak görmediğini, özgürlükler ve demokratikleşme noktasında devrimlerin yaşandığını söyleyen Kahtalı, "Hangi dine, ırka mensup olursa olsun, bugün herkes kendini bu ülkenin birinci sınıf vatandaşı olarak hissediyor. Müslüman olduğundan, Kürt kimliğinden veya başörtüsünden dolayı bugün kimse ötelenmiyor. Üniversite kapısına gittiğinde, 'sen başörtülüsün, sen doktor olamazsın' 'Bu milleti yönetemezsiniz' denilmiyor. Türkiye'de AK Parti'nin kazandırdığı bu özgürlük ortamı eski Türkiye'yi elinin tersiyle itmiştir. Yeni anayasayla birlikte bu demokratik kazanımların daha da sağlamlaşmasını sağlayacağız. Artık kim gelirse gelsin, vatandaşımızın kimliğinden ve dininden dolayı farklı yapıya maruz kalmayacağı bir anayasayı yürürlüğe koyacağız" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Kahtalı Ak Parti Arguvan Arapgir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title