Haberler

Kahta Türkiye Petrolleri Atatürk Ortaokulu Satrançta İl Birincisi Oldu

Adıyaman’da düzenlenen okullar arası satranç müsabakaları Kahta Türkiye Petrolleri Atatürk Ortaokulunun birinciliğiyle sona erdi.

Adıyaman'da düzenlenen okullar arası satranç müsabakaları Kahta Türkiye Petrolleri Atatürk Ortaokulunun birinciliğiyle sona erdi.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen küçükler kategorisinde satranç müsabakalarına Adıyaman ve ilçelerinden çok sayıda okul takımı katıldı. Müsabakalarda Kahta Türkiye Petrolleri Atatürk Ortaokulu, küçükler kategorisinde oynanan 24 maçın 19 maçını alarak il birincisi oldu.

Elle edilen başarının bir tesadüf olmadığını belirten Satranç Antrenörü Abdullah Özbilici, "Öğrencilerimiz hobi olarak başladıkları satranç oyununda büyük ilerlemeler kat ettiler. Öğrencilerimiz bu gün oynamış oldukları 24 maçın 19'unu alarak Adıyaman il birincisi oldu. Okulumuzu en güzel şekilde temsil eden öğrencilerimiz 30 Mart 2017'de Şanlıurfa'da düzenlenecek olan bölgesel satranç müsabakalarında ilimizi de en güzel şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Öğrencilerimizi tebrik ederek bölgesel satranç müsabakalarında başarılar dilerim" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Kahta Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title