Haberler

Kahta Esnaf Odasında Tahsin Çatan Yeniden Başkan Oldu

Güncelleme:

Adıyaman'ın Kahta İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulunda, mevcut Başkan Tahsin Çatan yeniden başkan seçildi.

Adıyaman'ın Kahta İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı(ESOB) olağan genel kurulunda tek liste halinde seçime giren mevcut başkan Tahsin Çatan yeniden başkan seçildi.

Kahta'daki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve esnafların katıldığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Adıyaman ESOB Başkanı Mustafa Salman divan başkanlığı seçilerek, gündem maddeleri okunup oylara sunularak kabul edildi. Divan Başkanı Mustafa Salman Tahsin Çatan ve yönetimini tebrik etti.

Tahsin Çatan ise, yaptığı konuşmada; "İlk başta genel kurul toplantımıza katılan ve katılamayan bütün esnaflarımıza ve kıymetli misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odası kurulduğu tarihten beri ilk defa bir genel kurul toplantısında tek liste halinde seçime girdi. Esnaflarımızın bizlere olan güvenlerinden dolayı seçimde herhangi bir rakibin olmaması esnaf kardeşlerimin şahsıma ve yönetim kurulu üyelerime olan teveccühüdür. Allah'ın izniyle bu görevimizdeki ikinci dönemimiz olacak. Bizler oda olarak bugüne kadar sürekli esnaflarımıza yardımcı olan, onların sorun ve sıkıntılarını gideren bir çizgide ilerledik. Bundan sonra da bu çizgimiz aynen devam edecektir. Odamızın bazı sıkıntılarının olduğu malumunuzdur. Ama bizler buna rağmen hiçbir menfaat beklentisinde olmadan sadece esnaflarımıza nasıl yardımcı olabilir, onlara nasıl hizmet edebiliriz anlayışıyla çalıştık. Bu anlayışımızdan ödün vermeden yeni dönemde de Allah'ın izniyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Son olarak bizleri bugün yalnız bırakmayan Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Salman'a, sivil toplum örgütü temsilcilerimize, toplantımıza katılan ve katılamayan tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra seçime gidildi ve Tahsin Çatan tekrar Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı seçildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Kahta Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title