Haberler

Kahta Dernekler Federasyonu'nun Final Maçı Kahta'da Yapılacak

Kahta Dernekler Federasyonu’nun düzenlediği 2015 yılı futbol turnuvaları başladı.

Kahta Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği 2015 yılı futbol turnuvaları başladı.

Kahta Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Ali Yücel, Kahta Dernekler Federasyonunu düzenlediği 2015 yılı futbol turnuvalarının final maçının Mayıs ayında Kahta'da yapılacağını söyledi. Düzenlenen 2015 Futbol Turnuvalarının amaçlarına değinen Federasyon Başkanı Yücel, "İstanbul'da bulunan Kahta ilçe, köy derneklerinin ve Kahta kökenli insanların aralarındaki centilmenlik ve dostluğun pekişmesini, mevcut sevgi ve saygı bağlarını geliştirmelerini, geleneksel kültür, örf ve adetlere sahip çıkmalarını, birbirleri ile tanışıp iletişim kurmalarını, sportif faaliyetlerde bulunarak katkı sunmaya çalışıyoruz" dedi.

Dernek takımlarında oyuncu yaş sınırı olmadığını belirten Federasyon Başkanı Yücel, turnuvanın kurallarına da dikkat çekerek, "Turnuva için kurumlara takım kontenjan belirleme ve karar alma yetkisi Kahta Dernekler Federasyonu Futbol Komisyonundadır. Turnuva grup maçları tek devreli lig usulüne göre oynanacaktır. Grupta eleme olmayacaktır. A Grubu ile B Grubu, C Grubu ile D Grubu çapraz eşleşecektir" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kahta Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title