Haberler

Kahta'da Yaz Spor Etkinliğinin Açılışı Yapıldı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Adıyamangücü Gençlik Spor Kulübü yaz spor etkinliğinin açılışı yapıldı.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Adıyamangücü Gençlik Spor Kulübü yaz spor etkinliğinin açılışı yapıldı.

Kahta Stadyumunda düzenlenen açılış merasimine Kahta İlçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Adıyamangücü Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Çetin, antrenörler ve sporcular katıldı.

Yaz spor faaliyetleri hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Mehmet Ali Çetin, Adıyamangücü Gençlik Spor Kulübü'nün futbol, atletizm, badminton ve voleybol olmak üzere çeşitli yaz spor faaliyetlerini düzenleyeceğini söyledi.

Kulüp Başkanı Çetin, "Bu yıl ilk defa olarak yaz spor etkinliğini düzenlememize rağmen kulübümüze çok yoğun bir başvuru oldu. Bu konuda her türlü hazırlığımızı yaptık. Kulübümüze kayıt yaptıran 80 sporcuyla yaz spor etkinliğini verimli bir şekilde değerlendireceğiz. Bu kapsamda yedi kişilik bir antrenörlük ekibiyle sporcularımızı yaz aylarını en iyi şekilde hem öğrenerek hem de eğlenerek geçirmesini sağlayacağız. Yaz spor okulu etkinliğinin yapılmasında teşvik eden, maddi ve manevi desteklerini bizden esirgemeyen ve etkinliğimize katılarak açılışını yapan Sayın Kaymakamımız Ahmet Gazi Kaya'ya çok teşekkür ederim" dedi.

Spora olan ilgilerinden dolayı öğrencileri tebrik eden Kaymakam Ahmet Gazi Kaya, zeki öğrencilerin aynı zamanda sporda da başarılı olduklarını söyledi. Kaymakam Kaya, öğrencilere forma hediye ederken, öğrencilerden derslerinde de başarılı olmaları için söz aldı.

Kulüp Başkanı Çetin, Kaymakam Kaya'a 2 numaralı ve üzerinde Ahmet Gazi Kaya yazılı olan formayı hediye ederek spora verdiği destekten dolayı teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Gazi Kaya Ali Çetin Adıyaman Kahta Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title