Haberler

Kahta'da Sağlıklı Yaşam Bilgilendirmesi Yapıldı

Adıyaman’ın Kahta İlçesinde İlçe Toplum Sağlığı Müdürlüğü personeli tarafından vatandaşa sağlıklı yaşam konulu bilgilendirme broşürü ve kitabı dağıtıldı.

Adıyaman'ın Kahta İlçesinde İlçe Toplum Sağlığı Müdürlüğü personeli tarafından vatandaşa sağlıklı yaşam konulu bilgilendirme broşürü ve kitabı dağıtıldı.

Kahta Toplum Sağlığı Müdürlüğü ekipleri vatandaşları sağlıklı yaşam konusunda bilgilendirme faaliyetlerini sürdürüyor.

Girne Mahallesi Mustafa Kemal Caddesinde kurulan sağlıklı yaşam aracı ile vatandaşlara Bruselloz, Kene Bulaşan Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi, Dumansız Hava Sahası broşürleri ile çocuklara yönelik sağlıkla ilgili sağlıklı yaşa boyama kitabı verildi.

Aynı zamanda gebelere yönelik Bebeğim Yolda Ben Hazırım adlı bilgilendirme kitabı dağıtıldı. Dağıtılan broşürlerde vatandaşlara kanser tarama, obezite, sağlıklı beslenme önerileri ve diyabetle yaşam konuları hakkında bilgi veriyor.

Toplum Sağlığı Müdürlüğü personelleri ayrıca vatandaşların kendilerine sordukları sağlıkla ilgili çeşitli soruları da cevaplandırarak onlara teşhis ve tedavileri için doğru hekimlere yönlendirdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Kahta Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title