Haberler

Kahta'da Sağlık Çalışanları Demokrasi Yürüyüşüne Katıldı

Adıyaman’ın Kahta Devlet Hastanesi çalışanları, Kahta Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ‘Demokrasi Yürüyüşü’ ile darbe girişimini protesto ederek demokrasi nöbetine destek verdi.

Adıyaman'ın Kahta Devlet Hastanesi çalışanları, Kahta Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 'Demokrasi Yürüyüşü' ile darbe girişimini protesto ederek demokrasi nöbetine destek verdi.

Kahta Öğretmenevi önünde toplanan çok sayıda doktor, hemşire, sağlık personeli ve diğer hastane çalışanları, sloganlar eşliğinde Mustafa Kemal Caddesi'ne yürüdü. Sağlık çalışanları, meydanda toplanan kalabalıkla birlikte düzenlenen 'Demokrasi ve Milli İradeye Saygı Mitingi'ne katıldı.

Darbeci zihniyetin ülkenin demokrasisini kesintiye uğratmak için her türlü hesabı yaptığını vurgulayan Sağlık-Sen Kahta İlçe Temsilcisi İlhan Aslan, "15 Temmuz gecesinden beridir millet olarak meydanlardayız. Darbelere karşı vermiş olduğumuz onurlu mücadelemizin 13. gününde aynı kararlılıkla aynı şevkle ve aynı heyecanla yine meydanlardayız. Darbeci zihniyet ülkenin demokrasisini kesintiye uğratmak için her türlü hesabı yaptı ama bir şeyi unuttular. En büyük hesap göklerden gelecek olan karardır. Bu alçak darbeciler, o kadar büyük bir ihanet içerisindedirler ki, sivil, asker ve polis ayrımı yapmadan önlerine gelen herkese ateş açtılar. Birçok şehit verdik ama millet olarak kararlı duruşumuzdan vazgeçmedik. Rabbi bu yolda hayatını kaybeden kardeşlerimizin şahadetini kabul eylesin. Rabbim milletimize sabır ihsan etsin. Bu ülkeye karşı ihanet içerisinde olan veya ilerde olabilecek kişiler şunu bilsinler ki, Türkiye Cumhuriyeti'nde darbe dönemi kapanmıştır. Vatana ihanet içerisinde olan herkesin en ağır cezaya çarptırılacağına inanıyorum. Günlerden beridir göstermiş olduğunuz onurlu ve dik duruşunuzdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Mitingde darbe girişimi esnasında hayatını kaybedenler için Kuran'ı Kerim okunarak dualar edildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kahta Devlet Hastanesi Adıyaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır?
title